Votează protagonistul preferat din telenovelele româneşti!

De Erika Chivu pe

În cele două telenovele româneşti ale toamnei, protagonistele sunt la primele experienţe în televiziune, însă deţinătorii rolurilor masculine sunt vedete cu experienţă. Votează-ţi preferatul!
Dacă atât Mădălina Drăghici, cât şi Alina Puşcaş se află la prima experienţă în televiziune, ambele venind de pe catwalk-urile prezentărilor de modă, protagoniştii aleşi de producători sunt mai experimentaţi puţin, unul fiind fost prezentator acasă, iar celălalt actor şi cascador cu state vechi.

În „Narcisa sălbatică”, telenovela difuzată de Antena 1, îl poţi admira pe Gabriel Duţu. Chiar dacă numele nu îţi spune mare lucru, Gabriel este actor cu experienţă şi „cu acte în regulă”. A început ca balerin la un teatru din Constanţa, în 1992, iar în 2008 a fost nominalizat la premiile UNITER pentru cel mai bun actor în rol secundar.

 Pe lângă actorie îl pasionează cascadoriile şi sporturile extreme. Gabriel este cascador licenţiat în SUA şi practicant de alpinism, paraşutism şi motociclism.
În „Narcisa sălbatică”, Gabriel Duţu este Tudor, un avocat de succes care decide să aibă grijă de protagonistă, Narcisa, după ce aceasta îl salvează pe el şi familia lui dintr-un accident de maşină.

Votează protagonistul preferat din telenovelele româneşti!

Citeşte despre Radu Vâlcan în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat