Când începe noul sezon „Vocea României”. Anunțul făcut de Pro TV

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 24 august 2022, 12:53

“Vocea României”, unul dintre show-urile care au scris istorie la Pro TV, revine pe micile ecrane cu un nou sezon, în această toamnă.

Este cel de-al zecelea sezon al îndrăgitului show, așadar se anunță specatol și surprize de proporții pentru publicul telespectator. Pe o scenă încărcată de emoție și bucurie, cu patru scaune ce abia așteaptă să fie ocupate și cu butoane ce vor să fie apăsate pentru a porni întoarcerea antrenorilor, show-ul revine cu un sezon cu totul și cu totul excepțional.

Vineri, 9 septembrie, începe “Vocea României”, sezonul 10. Show-ul care a scris istorie, locul în care întoarcerea unui scaun poate reprezenta primul pas către îndeplinirea unui vis – acela de a fi cunoscut de o țară întreagă drept Vocea României. Antrenori noi, un scaun dublu și voci puternice… acesta este show-ul pe care nimeni nu vrea să-l rateze

Când începe noul sezon "Vocea României". Anunțul făcut de Pro TVIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Cine sunt antrenorii la „Vocea României” sezonul 10

În premieră, mult așteptata emisiune va aveanu unul, ci doi antrenori. Smiley și Theo Rose vor împărți același scaun. Alături de ei se vor afla Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș, solistul trupei The Motans. Cu toții se vor lupta să descopere cea mai bună voce a României.

Când începe noul sezon

 Mie mi-a fost foarte dor de Vocea României, pentru că mi se pare că este un show de televiziune unde am reușit să îmi găsesc locul. Am privilegiul să mă bucur de atâta emoție care vine de la concurenți, iar eu doar trebuie să stau pe scaun și să fiu expus la această emoție, ceea ce este foarte tare. După care am posibilitatea să îmi exersez «competențele pedagogice» (râde) și să lucrez cu ceea ce eu numesc o echipă, chiar dacă show-ul presupune, de multe ori, adversitate.

Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că Pro TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta. Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire.

Citeşte şi: Theo Rose, într-un portret superb realizat de Tudor Chirilă. Totul s-a întâmplat într-o pauză la Vocea României

Citeşte şi: Tudor Chirilă a renunțat la vechiul look. Cum va apărea artistul la „Vocea României”

Citeşte şi: Gabriela Duțescu, antrenorul vocal la „Vocea României” al echipei lui Tudor Chirilă, s-a stins din viață

Citeşte şi: Motivul pentru care Denis Roabeș nu i-a spus mamei sale că va fi jurat la „Vocea României”

Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public – a spus Tudor Chirilă.

Mă bucur că suntem din nou împreună după doi ani de pandemie, de data aceasta pentru o ediție aniversară. Sper că v-a fost dor de noi și revederea va fi una dulce. Avem și colegi noi, de aceea mă aștept la un sezon foarte interesant și plin de surprize. Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce «zace» acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un antrenor bun.

Trebuie să recunosc că «Vocea» este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune – a spus Irina Rimes.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!