Gabriela Duțescu, antrenorul vocal la „Vocea României” al echipei lui Tudor Chirilă, s-a stins din viață

De Unica.ro, pe

Gabriela Duțescu, profesoară de muzică și antrenoare vocală la “Vocea României” pentru concurenții lui Tudor Chirilă, s-a stins din viață. Anunțul a fost făcut de Paula Seling, printr-o postare emoționantă pe rețelele de socializare.

Ziua de azi vine cu o veste îngrozitoare

….profesoară mea, cea care mi-a fost că o mamă, care mi-a dat vocea pe care o am, s- a stins din viață.

Nu am cum să va spun cât de supărată sunt că a plecat, mai ales că aș fi vrut să o sun mai des, să îi spun cât o iubesc și cât înseamnă pentru mine .

Aș fi vrut să las problemele mele și doar să o strâng în brațe, să îi spun că o iubesc. Nu am făcut-o în ultimele săptămâni. Dacă aș fi știut, aș fi dat orice doar să stau la un ceai cu ea. Acum nu se mai poate . Sper să mă ierte…

Lucrurile nefăcute la timp nu se întorc niciodată .

Doamna Duțescu, va iubesc cu tot sufletul meu. Și dacă mă simțiți, poate vedeți cât de rău îmi pare… – a scris Paula Seling, într-un mesaj pe pagina ei de Facebook.

Artista a îndemnat persoanele care au avut șansa de o cunoaște pe doamna Duțescu să vină la înmormântarea ei care va avea loc vineri, 29 iulie, la Cimitirul reformat Giulești.

Vă rog să veniți în număr cât mai mare, știu că doamna se va bucură să îi fim alături pe drumul spre stele.

Doamnă, drum bun. Rămâneți în inima mea mereu. Va iubesc cu tot ce sunt. Odihnă veșnică și drum lin printre stele ! – a încheiat Paula Seling.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Cum l-a cunoscut Gabriela Duțescu pe Tudor Chirilă și cum a luat naștere relația dintre cei doi

De-a lungul timpului, Gabriela Duțescu a modelat vocile un mari nume din industria muzicală precum Dida Drăgan, Marcel Pavel, Paula Seling, Smiley sau Tudor Chirilă.

Pe Tudor Chirilă l-a cunoscut în adolescență și a povestit, într-un interviu pentru Unica, cum a fost experiența cu artistul.

Tudor a venit la mine acum 24 de ani. El avea o afecțiune a corzilor vocale și am acceptat să mă ocup de el. De fiecare dată avea obiceiul să îmi pună aceleași întrebări. M-a enervat o dată, m-a enervat de două ori, până i-am zis să se potolească. Apoi a zis el: «Doamna Duțescu, eu am găsit soluția! Pentru fiecare întrebare pe care o pun și am pus-o și ziua anterioară, să pun niște bani pe pian. Dar de ce să mă potolesc? Că sunt zgârcit! Nu vreau să plătesc bani ca prostul!». Pentru că era foarte pisălog, foarte pisălog, mi-am luat concediu de odihnă și i-am zis să ne vedem peste două săptămâni – spunea Gabriela Duțescu în 2019.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!