Motivul pentru care Denis Roabeș nu i-a spus mamei sale că va fi jurat la „Vocea României”

De Unica.ro, pe

Denis Roabeș, cunoscut sub numele de scenă The Montans, va fi unul dintre cei patru jurați de la „Vocea României”, sezonul 10. Artistul a dezvăluit motivul pentru care i-a ascuns mamei sale participarea la competiția muzicală ce va fi difuzată de Pro TV.

Denis Roabeș va forma alături de Irina Rimes, Tudor Chirilă și Theo Rose juriul de la „Vocea României”, sezonul 10. The Motans, originar din Republica Moldova, se bucură de mai bine de șase ani de succes pe piața muzicală din România, însă până acum artistul a avut puține apariții publice în afara scenei.

A fost o abordare mai specială, trebuie să recunosc. Până în acest an eu nu m-am gândit să particip la vreun concurs de acest gen, dar pentru Vocea României chiar m-am gândit și am ajuns la concluzia că am acumulat deja experiența de care este nevoie și sunt pregătit de un concurs de genul acesta ca să pot oferi tuturor concurenților, pentru care o să mă întorc, și care o să mă aleagă, ceea ce ei au nevoie, a povestit Denis Roabeș pentru EGO.ro.

Motivul pentru care Denis Roabeș nu i-a spus mamei sale că va fi jurat la „Vocea României”

Deși a acceptat provocarea de a fi antrenor la „Vocea României”, artistul a mărturisit că nu a împărtășit vestea nici măcar cu mama sa.

Citește și: Tot ce nu știai despre mâncatul emoțional: „Peste 70% dintre femeile cu obezitate au fost abuzate sexual în copilărie”

Soția lui Jorge, siluetă impecabilă în bikini la aproape 50 de ani

Loredana Groza bifează o nouă apariție provocatoare

Mădălina Ghenea, protagonista unui film în care va juca alături de Ed Westwick

I-am spus iubitei mele, în primul și primul rând. Sincer, această infomație nu s-a revărsat mai departe pentru că nici mama momentan nu știe că fac parte din juriul de la Vocea României. Află astăzi (n.r. red. – luni, 20 iunie, în prima zi de filmări). Nu cred că o să se supere că nu i-am zis sau o să mă certe. În niciun caz. Am vrut să-i păstrez o surpriză plăcută, a mai spus artistul.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!