Vloggerul Selly are COVID-19. „Am sunat la Salvare”

De Unica.ro, pe

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online drept Selly, a ajuns recent de urgență la spital. Vloggerul are COVID-19.

Vloggerul Selly are COVID-19. „Am sunat la Salvare”

„Am COVID. Deci fix zilele astea, când aveam cea mai multă treabă. (…) Aseară pe la 17 m-a luat așa o durere în gât, o dificultate la înghițire efectiv, gâtul iritat maxim. Pe la 19 m-au luat niște frisoane de stăteam cu geaca pe mine în birou și cu căldura dată la maxim”, a declarat Selly în mediul online.

„Am ajuns acasă și am făcut febră 40 de grade. Am sunat la Salvare, m-am urcat în mașină și m-am dus singur la spital. Am ajuns la spital, a mai trecut o oră cu perfuzii cu alea. Am primit un telefon, era Salvarea care ajunsese, o oră și 20 i-a luat să ajungă”, a mai spus.

Selly

„Dacă o oră 20 îi ia să ajungă la Salvare eram deja mort. La testul rapid a ieșit negativ, la testul PCR de la spital este pozitiv. Sunt pozitiv la COVID. Am o formă nasoală de COVID, teoretic e tot o formă ușoară, dar e o formă din-aia ușoară mai nasoală”, a completat.

„Eu sunt și vaccinat, dar uite că s-a întâmplat. (…) Am fost acum iar la spital să-mi dea antivirale și n-am mai fost atât de slăbit și de distrus fizic ca și organism. Nu-mi aduc aminte să fi fost vreodată”, a încheiat vloggerul.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Selly, după ce s-a zbătut să schimbe sistemul de educație din țară: „M-am mințit singur”

Vloggerul Selly, după ce multe vedete și-a făcut podcast în pandemie: „Eu nu știu să fiu fake”

Selly, motivul pentru care trupa 5GANG s-a destrămat: „Are legătură cu faptul că…”

Vloggerul Selly și-a dat seama de ce nu emisiunea lui TV: „O greșeală enormă din partea mea!”

Pe YouTube, vloggerul are în prezent 3,1 milioane de abonați. „Pe 1 iunie [2021] am făcut 3 milioane de abonați. De la 2 milioane la 3 milioane a fost o perioadă de 2 ani și 3 luni. Până la 2 milioane, din 2012 până în 2018, deci în șase ani și trei luni. Vara e bună pentru cifre pentru YouTube. În vara lui 2019 am avut o serie interesantă, în care să mă împac cu oamenii cu care am avut diferite contraziceri în online”, spunea Selly în iunie 2021, potrivit Pagina de media.

„În vara lui 2020, pe lângă piese cu 5GANG, subiectul cu educația, pe care nu l-am gândit să atragă vizualizări, a generat o discuție națională asupra educației. A adus mult public, deși a fost o chestie unde am vorbit din inimă și nu am văzut-o ca pe o strategie. Cel mai mare segment e cel de 18-24 de ani, următoarele mari sunt cele vecine, segmentul 13-18 și segmentul 24-30. E firesc ca odată ce crești să crească și publicul”, a mai spus.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!