Selly, motivul pentru care trupa 5GANG s-a destrămat: „Are legătură cu faptul că…”

Acum câteva luni, vloggerul Selly anunța, într-un clip pe canalul său de YouTube, că drumul trupei fenomen 5GANG se oprește aici, după patru ani de colaborare. În curând, va apărea în cinematografe al doilea film românesc și ultimul proiect marca 5GANG.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly), liderul trupei, a transmis un mesaj celor care se bucură că 5GANG s-a destrămat, dar și motivele pentru care formația nu va mai continua de acum încolo.

Vezi video:

La mai bine de patru ani de muncă în echipă, membrii trupei 5GANG (Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain) au decis să se destrame, în timp ce pe 19 septembrie, anul acesta, a avut loc ultimul lor concert. „Tabăra de vară”, cel de-al doilea lungmetraj marca 5GANG care va fi lansat din 27 decembrie în cinematografe, este un film românesc independent și ultimul proiect al trupei.

Producția spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie (telefoane, tablete și social media). 

Primul film „5GANG, un altfel de Crăciun!”, regizat de Matei Dima, a avut premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie 2019, generând cele mai mari încasări din istoria filmelor românești, după 1989. Comedia a fost vizionată de 146.785 de spectatori în primul weekend de la lansare, obținând în acea perioadă încasări de peste două milioane de lei.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!