Vlăduța Lupău, transformată în „Diamond Girl” de hairstylistul Adrian Perjovschi

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 februarie 2022, 15:37

Vlăduța Lupău a devenit Diamond Girl în cadrul proiectului „Transformări radicale”, coordonat de Adrian Perjovschi, hair-stylist de top și reper în industria frumuseții din România.

Vlăduța Lupău, transformată în „Diamond Girl” de hairstylistul Adrian Perjovschi

Venită special din Cluj în București pentru a experimenta prima sa transformare spectaculoasă de look, artista Vlăduța Lupău s-a simțit răsfățată și strălucitoare sub mâinile și creativitatea întregii echipe a proiectului care a lucrat timp de 5 ore pentru a o transforma într-un adevărat diamant:

Vlăduța Lupău, transformată în „Diamond Girl” de hairstylistul Adrian Perjovschi

„A fost prima mea transformare de look alături de echipa adunată aici de Adrian Perjovschi și sper să nu fie ultima, pentru că m-am simțit prețioasă și frumoasă. Eu sunt mai sport în viața de zi cu zi, iar la concerte și evenimente, am altfel de ținute, cu fuste scurte, ca să mă pot mișca mai mult și niciodată nu am atâta grijă la detalii, la make-up, la ținută, cum am avut parte astăzi. Mi-a plăcut foarte mult, am fost răsfățată și prețuită de toată lumea și de fiecare în parte, asemeni unui diamant”, a declarat Vlăduța Lupău plină de entuziasm. Solista a purtat doar accesorii și bijuterii cu diamante naturale în cadrul shooting-ului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ce cadou a primit Vlăduța Lupău de la Adrian Rus pentru aniversarea a doi ani de mariaj

Vlăduța Lupău, cu un pas mai aproape de casa visurilor sale! Cum va arăta locuința artistei

Ce problemă de sănătate are Vlăduța Lupău. Solista va merge la Paris pentru a se trata

Vlăduța Lupău, implicată într-un accident în liceu. A fost în comă o zi și jumătate

„Orice femeie intră într-un univers plin de strălucire și magie atunci când poartă diamante. Se vede în ochi, în zâmbet, în felul în care se privește în oglindă și în care pozează, că se simte frumoasă, prețioasă, o adevărată DIVĂ. Am ales ca Vlăduța să fie „diamond girl”, pentru că este frumoasă, proaspătă și reușește cumva să strălucească precum un diamant în orice proiect e implicată. Așa cum se spune că „diamonds are forever”, așa și frumusețea unei femei care poartă diamante este pentru totdeauna. Ca să completăm acest tablou al perfecțiunii strălucitoare am ales să facem o coafură timeless, cu waves-uri retro, pe un păr sănătos și strălucitor”, a completat Adrian Perjovschi, cel care semnează direcția de coafură și styling a tuturor personajelor celebre din proiectul „Transformări radicale de look by Jovsky Studio”.

Dacă make-up-ul gândit și creat de Dana Petrina a fost unul structurat, cu ochi alungiți și ruj roșu pentru efect de putere și senzualitate, stilistul Lucy Faur a gândit întreaga ținută în jurul diamantelor naturale: „Întrucât am ales conceptul de „Diamond Girl”, ținuta a fost construită pornind de la bijuterii cu diamante suprapuse în mod opulent. Ca outfit propriu-zis, am ales o rochie transparentă, accesorizată cu detalii prețioase, cu ajutorul căreia am creat iluzia de diamante aplicate direct pe piele. Astfel am întregit conceptul. „The final touch” a fost o pereche de sandale într-o textura metalică”, a explicat Lucy Faur.

Look-ul Diamond Girl al Vlăduței Lupău a fost surprins desăvârșit în fotografii de către The Storyalist.

Foto: PR/The Storyalist

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!