Burlacul Vladimir, sexy şi romantic în jacuzzi

De PR, pe

Pentru cel de-al patrulea episod Burlacul, difuzat în aceastã searã, de la 20:20, la Antena 1, Vladimir i-a pregãtit frumoasei Sasha
o întâlnire privatã în jacuzzi. Inimi din petale de trandafiri, muzicã romanticã şi multe lumânãri, un peisaj cum rar ţi-e dat sã vezi, acestea sunt ingredientele unei seri senzaţionale în compania Burlacului.

Deşi se laudã adesea cã nu ar fi defel romantic, Vladimir a organizat o întâlnire cu totul şi cu totul specialã pentru frumoasa Sasha: un tête à tête romantic, în jacuzzi. 300 de lumânãri, inimi din petale de trandafiri şi muzicã romanticã, acestea sunt ingredientele unui seri senzaţionale, planificatã minuţios de Burlac.
Frumoasa concurentã este mai mult decât încântatã de iniţiativa lui Vladimir: „Sunt extrem de încântatã. Chiar îmi era dor de tine, de noi doi şi atât!” i-a declarat ea entuziasmatã Burlacului. Ba mai mult, tânãra a profitat de moment pentru a–i oferi lui Vladimir un papirus, scris chiar de ea şi intitulat sugestiv „51 de lucruri pe care trebuie sã le ştii despre mine!”
Strategia Sashei, de a se dezvãlui prin intermediul a 51 de argumente descriptive profunde, plãnuitã ce-i drept din timp pentru o întâlnire privatã alãturi de Vladimir, reprezintã o manierã succintã şi foarte isteaţã din partea tinerei, remarcã Burlacul. Telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri întregul moment romantic consumat între Vladimir şi frumoasa Sasha în aceastã searã, de la 20:20, în cadrul celui mai nou episod Burlacul.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!