Vedetele de la Acasă îşi aniversează onomastica

De Unica.ro, pe

Astăzi, de Sfântul Ion, vedetele de la Acasă TV, Ioana Ginghină, Ioana Maria Moldovan şi Ioan Isaiu îşi aniversează ziua onomastică alături de prieteni şi familie.
De exemplu, în familia Ginghină- Papadopol nu este doar Ioana sărbătorita pe 7 ianuarie, ci şi fiica lor, Ruxandra, întrucât poartă şi numele mamei. Astfel, ambele Ioane au fost răsfăţate de către Alexandru şi cei dragi: „Sfântul Ion îl petrecem, de obicei, în familie şi pentru că acum suntem încă în vacanţă, sărbătoarea ne-a prins la Sibiu, acasă la părinţii mei.
O să facem o masă mare în familie, din care nu o să lipsească tortul, în care anul acesta o să suflăm şi eu şi Ruxandra. Eu am primit diferite obiecte vestimentare şi bijuterii. Un cadou special a fost cel din partea lui Alexandru, care m-a surprins şi a făcut pentru amândoi brăţări inscripţionate la fel, precum sunt verighetele”, mărturiseşte Ioana Ginghină, interpreta Artei din „Aniela”.
Ioana Maria Moldovan îşi sărbătoreşte numele sfânt încă de când ajunge în redacţia Poveştirilor, alături de colegi, continuă în studioul emisiunii, alături de invitaţi şi la finalul zilei acasă, alături de cei dragi: „La fel ca-n fiecare an, sărbătoresc Sfântul Ion prin muncă şi distracţie. E pentru prima dată când îmi sărbătoresc ziua onomastică în casa nouă. În acest an am simţit încă de la ora 12 noaptea că port nume de Sfânt, pentru că mesajele au început să curgă şi nu s-au mai oprit.
Într-un final mi-am pus telefonul pe silence, iar dimineaţa la ora 10 aveam nu mai puţin de 50 de mesaje şi apeluri nepreluate. Mă bucur că şi anul acesta foarte mulţi s-au gândit la mine şi nu m-au uitat. Prieteni din ţară şi chiar din străinătate, colegi de muncă, telespectatori şi copii care şi-au spus povestea ACASĂ, toţi mi-au transmis gânduri frumoase”, spune prezentatoarea emisiunii „Poveştiri adevărate”.
Ioan Isaiu va petrece la sfârşit de săptămână pentru că toţi cei dragi lucrează astăzi: „Sărbătorim însă şi diseară cu socrii, care sunt în vizită, facem un grătar.
Am primit un cadou din partea familiei încă de dimineaţă, dar cel mai important pentru mine este să fiu alături de cei dragi”, mărturiseşte interpretul lui Mitică Lăptaru din „Aniela”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!