Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

De Unica.ro, pe

Suferința nu ține cont de faimă, statut social sau bani. Și vedetele trec prin încercări grele, iar 2021 a fost un an destul de încărcat de probleme pentru mai multe persoane publice. Printre acestea se numără Cristina Cioran, Toni Grecu, Alina Pușcău.

Vedete care au trecut prin momente grele în 2021

Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel a avut grave probleme de sănătate anul acesta. După ce în primăvară a trecut prin experiența COVID-19 și s-a confruntat cu efecte ale bolii chiar și după ce testul a ieșit negativ, Alexandru Arșinel, în vârstă de 82 de ani, a suferit și o operație la inimă.

A fost o cumpănă. Au fost câțiva ani grei pentru mine, cu transplantul renal și cu operația la inimă, cu implantul unui stent. Acum trag de viață că e frumoasă! Sper să mă fac bine, că sunt al dracului, nu mă las!”, a declarat Alexandru Arșinel după ce a ieșit din spital.

Cristina Cioran

Cristina Cioran a trecut prin momente cumplite după ce fiica ei, Ema, a venit pe lume prematur în luna iulie, la 29 de săptămâni de sarcină. Prezentatoarea TV a fost externată la câteva zile după ce a născut, însă fiica ei a rămas la incubator, sub supravegherea medicilor, timp de 6 săptămâni. Din septembrie 2021, micuța se află acasă.

Paula Chirila

Și Paula Chirilă se numără printre vedetele care au trecut prin momente grele în 2021. În timpul unei apariții TV în cadrul emisiunii Xtra Night Show, actrița a declarat că nu se simte bine. A afirmat că are probleme digestive, ulterior fiind preluată de o Ambulanță.

Aceasta a declarat ulterior că totul s-a întâmplat din cauza unui început de ulcer, care a apărut din cauza unor pastile pe care le lua din cauza herniei de disc de care suferă.

Toni Grecu: A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată în viața mea

Toni Grecu, unul dintre fondatorii grupului umoristic Divertis, era internat cu o formă severă de COVID-19 la Spitalul Matei Balș, când în pavilionul în care afla a izbucnit un incendiu. Patru persoane și-au pierdut viața și peste 100 de pacienți au fost evacuați atunci.

Dormeam. Eram în pat la ora 5 dimineața. Eram cu masca pe față. (…) Nu eram independent deloc. (…) Erau sunetele sirenelor care vuiau pe afară. Pe geam ce vedeam? Vaduri de fum negru care se înălțau de sub noi, de la etajul 1. A fost un moment greu.

Nu m-am pierdut cu firea. Nu am intrat în panică. A fost ok din punctul ăsta de vedere. Dar efortul fizic pe care l-am depus ca să părăsesc spitalul și să ajung la Salvare, ca apoi să mă transfere la Pantelimon, unde am fost prima dată, a fost colosal. A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată în viața mea. A trebuit să alerg vreo 100 și ceva de metri prin curtea spitalului. Să alerg cu ghilimelele de rigoare. (…) Îi spuneam paramedicului: «Mor! Nu mai pot, mor!»

Îmi ținea butelia de oxigen și eu mă rugam să mă lase. Voiam să mă lase acolo. Mă trăgea de glugă și, cum puteam, m-am ținut pe picioare. Am leșinat în salvare, a povestit Toni Grecu.

Alina Pușcău, momente cumplite din cauza COVID-19

Alina Pușcău a trecut prin momente cumplite după ce s-a infectat cu virusul SARS-CoV-2. Modelul a povestit că lupta ei cu virusul SARS-CoV-2 a fost una atât de grea, încât a fost convinsă că o va pierde.

Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai… Pentru că i-am spus că nu mai pot de dureri și nu mai vreau să fiu în durerea asta. Nici nu mai puteam să conștientizez ce se întâmplă cu mine. Mintea îți spune „De ce mai vrei să trăiesti?”. Nici nu credeam că o să mă mai trezesc vreodată din pat, așa de greu a fost. Eram o legumă, a mărturisit ea.

Citește și: De ce nu se căsătorește Cristina Cioran cu tatăl copilului ei. „El vrea, dar…”

Toni Grecu, despre incendiul de la Spitalul Matei Balș: „A fost cel mai greu efort pe care l-am depus vreodată”

Adda și Cătălin Rizea, momente de panică în vacanță: „Am avut parte de cea mai înfricoșătoare experiență din viața noastră”

Alina Pușcău, mesaj curemurător după ce a fost confirmată cu COVID-19: „Îmi distruge viața. E așa de greu”

Gabriel Cotabiță

Nici pentru Gabriel Cotabiță anul 2021 nu a fost unul ușor. După ce la finalul anului trecut a fost internat în spital din cauza COVID-19, artistul a descoperit că are probleme cu tiroida. În timpul repetițiilor pentru un concert i s-a făcut brusc rău și a ajuns din nou pe mâna medicilor. S-a spus atunci că ar fi făcut un accident vascular, dar Cotabiță a explicat ce i se întâmplase de fapt.

Anul acesta (n.r. – 2021) a fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida. Au zis ei (n.r. – sursele apropiate medicilor/presa) că este atac cerebral, dar nu a fost.

Pentru că dacă era atac cerebral nu mai eram aici. (…) Problema cu tiroida s-a tratat, nu m-am operat. Dar nimic nu prevestise această problemă, de aceea nimeni nu a știut ce mi se întâmplă, a povestit cântărețul, în emisiunea “La Măruță”.

Adda, probleme serioase de sănătate

Adda a mărturisit la începutul anului că a fost diagnosticată cu dermografism, o afecțiune care se manifestă prin leziuni cutanate și care s-a declanșat după ce a consumat un antibiotic la care era alergică, în combinație cu stresul și stilul de viață nesănătos. După ce a aflat că are această boală, cântăreața și-a schimbat radical dieta.

În urma unor analize genetice, cântăreața a aflat că îi lipsesc câteva enzime, responsabile cu descompunerea histaminei produsă de propriul ei corp. Adda a povestit că afecțiunea de care suferă i se poate întâmpla oricând, oriunde: „mi se poate întâmpla să stau de vorbă cu cineva și, în același timp, să mi se umfle buzele, să mă umplu de striații pe piele. Momentan, nu e la fel de rău ca acum câteva luni. Acum, mă ajută foarte mult dieta, mănânc alimente cu zero histamină, beau apă suficient. Practic, este o dietă antiinflamatorie, bună și pentru oamenii care nu au nicio problemă de sănătate”, a explicat ea.

Cântăreața a aflat că suferă și de diabet tip 2, dar susține că s-a vindecat prin alimentațe: „Pe lângă nebunia asta cu histamina, anul trecut când mi-am făcut analizele după ce mi s-a declanșat criza, am descoperit că sufeream de diabet tip 2. Acum, nu mai am pentru că l-am vindecat doar din alimentație”.

Sursă foto: Instagram, Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!