Tudor Chirilă are contract cu PRO TV doar pe parcursul difuzării show-ului „Vocea României”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 29 ianuarie 2019, 13:07
Tudor Chirilă face parte din categoria vedetelor privilegiate care apar pe postul Pro Tv. Solistul de la "Vama" a semnat cu trustul din Pache Protopopescu același tip de contract agreat și de Mihaela Rădulescu și Loredana Groza.

Tudor Chirilă, în vârstă de 44 de ani, este legat de Pro Tv doar pe parcursul difuzării show-ului „Vocea României”, în rest fiind liber să aibă intervenții la alte televiziuni, lucru pe care nu-l putem spune și despre Andra, Smiley sau Pavel Bartoș, vedete a căror imagine este direct asociată cu trustul. Punctăm că majoritatea vedetelor Pro Tv are reguli contractuale stricte din acest punct de vedere. Acesta este și motivul pentru care nu le vedem dând interviuri sau fiind invitate la alte posturi TV.

Tudor Chirila Vocea Romaniei

Tudor Chirilă este un privilegiat din acest punct de vedere încă din 2014, de când a intrat în juriul emisiunii „Vocea României”. Astfel, se explică de ce artistul are atâta libertate de mișcare și de exprimare, având în vedere că este nelipsit de la protestele din Piața Victoriei. În plus, acesta este destul de discret cu viața sa personală și profesională, astfel că evită să apară în emisiuni mondene pentru a-și promova o piesă sau pentru a discuta despre un subiect din viața sa, prin urmare nu este un pericol pentru imaginea Pro Tv.

Sursă foto: Instagram, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!