Tania Budi, prima intervenție chirurgicală estetică la 53 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 14:12

Până la 53 de ani, Tania Budi nu a apelat la intervenții chirurgicale, folosindu-se doar de tratamente non-invazive pentru înfrumusețare. Dar iată că vedeta a decis să facă o schimbare în ceea ce privește aspectul fizic și s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni. În urmă cu câteva luni, Tania și-a făcut blefaroplastie – ridicarea, prin intermedii chirurgicale, a pielii de la nivelul pleoapelor.

„Ajunsesem într-o situație care mă deranja destul de mult: pielea de deasupra ochilor și de la nivelul pleoapelor crescuse în exces și forma pliuri care coborau până peste gene. Acest lucru punea greutate pe pleoape și crea un efect estetic neplăcut: ochii păreau mici, arătam mereu ca și cum abia m-aș fi trezit din somn. În plus, afectează chiar și vederea periferică și nu mai poți aplica nici fardurile corect. Este neplăcut să te privești în oglindă și să pari mereu obosită, deși, în realitate, abia ce te-ai odihnit.

L-am întrebat pe medicul meu estetician ce e de făcut, care este cea mai sigură intervenție și mi-a recomandat blefaroplastia, operația pentru care este foarte apreciat. Am înțeles ce presupune, că nu este dureroasă și nici nu necesită perioadă lungă de recuperare și am zis da! Au trecut câteva săptămâni de la intervenție și este totul minunat”, a explicat Tania Budi, pentru click.ro.

Tania Budi, prima intervenție chirurgicală estetică la 53 de ani

Intervenția a decurs cu succes, iar acum Tania Budi arată așa cum și-a dorit și se simte mai bine ca niciodată. Medicul care s-a ocupat de rezolvarea problemei Taniei Budi a explicat în ce a constat procedura de blefaroplastie.

Vezi cum arată Tania după intervenția chirurgicală în galeria foto de mai sus.

Citeşte şi: Actorii Pete Davidson și Pheoebe Dynevor s-au despărțit

Citeşte şi: Andreea Mantea, despre pictorialul nud din Playboy: „Tot ce am făcut, am făcut cu un scop”

Citeşte şi: Ioana Silly: cum arată viața în misiunile umanitare Medici Fără Frontiere, dincolo de bula Europei

Citeşte şi: Cum era poreclit Irinel Columbeanu, în tinerețe, de femei

„De când o cunosc, Tania și-a dorit întotdeauna rezultate cu aspect natural, fără ca micile intervențiile să îi schimbe în niciun fel fizionomia. Odată cu vârsta, pielea din jurul ochilor pierde din elasticitate. Așa se face că avem un chip cu aspect obosit, chiar o mină tristă, din cauza pielii care acoperă pleoapele, în special la colțul ochilor. În cazul Taniei am realizat intervenția numită blefaroplastie superioară. Este o procedură ce necesită multă finețe, se realizează cu anestezie locală, este total nedureroasă, durează mai putin de 45 de minute, iar timpul de recuperare este minim. Ea și-a recăpătat aspectul de față odihnită, trăsăturile naturale pe care le avea în urmă cu mulți mulți ani. Se vede în fotografiile postate de ea pe social media cât de încântată este de rezultat”, a spus medicul chirurg estetician care a ajutat-o pe Tania să-și recapete frumusețea.

Foto – Instagram/Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!