Superstar de la Hollywood, transformat complet pentru a juca într-un nou serial. Ghicești cine este?

De Raluca Vițu, pe

Un superstar de la Hollywood s-a transformat complet pentru rolul dintr-un nou serial marca HBO și este de nerecunoscut. Protagonistul serialului, în vârstă de 57 de ani, și activează în lumea filmului de peste trei decenii și jumătate. Poți ghici cine este?

A jucat în producții de excepție precum “Zodiac”, “Spiderman: Homecoming”, “The Incredible Hulk”, “The Avengers”, “Iron Man” și multe, multe altele. Ai ghicit?

Este vorba despre Robert Downey Jr.!

Superstar de la Hollywood, transformat complet pentru a juca într-un nou serial. Ghicești cine este?Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Actorul va interpreta cinci roluri diferite în noul serial

Marele actor a suferit o transformare fizică notabilă pentru a interpreta mai multe roluri în noua producție HBO, “The Sympathizer”. Robert Downey Jr. a fost surprins de paparazzi la filmări, cu părul roșcat, ondulat, cu un început de calviție în zona frunții, sprâncenele roșcate și ele și nasul modificat. Actorul era îmbrăcat într-o ținută tip anii ’80, formată dintr-o cămașă roz, o pereche de pantaloni evazați, albaștri și o jachetă grena.

Citeşte şi: Robert Downey Jr și-a lăsat copiii să îl tundă: „Este adecvat?”

Superstarul de la Hollywood va fi și producătorul executiv al proiectului

În noiembrie 2022, s-a confirmat că Downey Jr. va juca „mai multe roluri, reprezentându-i pe principalii antagoniști în The Sympathizer”. Actorul joacă, în total, cinci roluri diferite în această producție.

Proiectul a fost anunțat pentru prima dată în iulie 2021, când superstarul de la Hollywood s-a angajat să joace și să fie producătorul executiv al serialului, a cărei poveste este adaptată după romanul de debut al profesorului vietnamez-american Viet Thanh Nguyen, din 2015.

Citeşte şi: A murit actorul și regizorul Robert Downey Sr. Ce mesaj emoționant a transmis fiul său, Robert Downey Jr.

Downey Jr. îi va portretiza pe cei care dețin puterea în SUA

Serialul se va axa pe un personajul numit “Căpitanul” (interpretat de actorul Hoa Xuande), un spion jumătate francez, jumătate vietnamez, care s-a trezit în exil, în Los Angeles, în ultimele zile ale războiului din Vietnam.

Căpitanul este descris ca „un om cu două minți și identități duble. Un om prins între loialități și dorințe contradictorii. În cele din urmă, el este forțat să accepte ideea ‘a-i simpatiza’ pe ceilalți”, notează Daily Mail.

Downey îi va portretiza pe principalii antagonişti care fac parte din elita care deține puterea în SUA. Printre aceștia se numără un congresman, un agent CIA și un regizor de film de la Hollywod.

Citeşte şi: Robert Downey Jr. s-a enervat pe un jurnalist! Vezi cum a reacționat superstarul de la Hollywood deși era filmat!

Din distribuție mai fac parte și Fred Nguyen Khan, în rolul lui Bon – prietenul din copilărie al căpitanului -; Toan Le, în rolul generalului, fostul lider al Poliției Secrete din Vietnam de Sud; Vy Le, în rolul Lanei, fiica rebelă a generalului și Alan Trong, în rolul lui Sonny, – fost coleg de clasă al Căpitanului, acum redactorul unui ziar în limba vietnameză din Los Angeles.

Downey Jr. va fi producătorul executiv al proiectului, împreună cu soția sa, Susan Downey.

Foto – Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!