Hugh Grant, viață amoroasă demnă de scenariul unui film. Actorul are cinci copii cu două femei

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 07 iunie 2022, 16:04

Actorul Hugh Grant a trecut în doar un an și trei luni de la niciun copil la trei! În prezent, actorul de origine britanică este tatăl a cinci copii. Trei cu actuala soție, producătoarea TV Anna Eberstein, și doi cu fosta iubită, Tinglan Hong.

Hugh Grant, viață amoroasă demnă de scenariul unui film. Actorul are cinci copii cu două femei

Tinglan este mama primului său copil, o fiică, Tabitha, născută în septembrie 2011. După exact un an, în septembrie 2012, Hugh și Anna au devenit părinții unui fiu, John. Două luni mai târziu, Tinglan a născut al treilea copil și al doilea fiu al actorului, Felix.

Anna și Tinglan au fost însărcinate în același timp cu câte unul dintre fiii actorului. În anul 2010, la 50 de ani, Hugh nu era nici căsătorit, nici tată.

Hugh Grant Anna Eberstein

În aprilie 2012, actorul mărturisea într-un interviu: „Toată lumea avusese dreptate în toți acești ani. «Hugh, de ce nu ai copii? Îți schimbă viața!» Acum că am un copil, într-adevăr simt schimbarea. Recomand. Faceți copii!”.

Actorul și soția lui mai au alți doi copii ale căror nume nu au fost niciodată dezvăluite. Hugh și Anna s-au căsătorit în 2018, în Londra.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Povestea impresionantă de dragoste dintre actorul Christopher Reeve din „Superman” și soția lui, Dana

Soția actorului Alexander Ludwing din serialul „Vikings”, a treia sarcină pierdută

Cum a reușit John Travolta să depășească decesul primului fiu

Cannes 2022: Georgina Rodriguez, într-o rochie mulată, la doar o lună după ce a născut gemeni

Prins de poliție în timp ce-și înșela iubita în mașină cu o prostituată

În 1995, Hugh, care forma deja de 8 ani un cuplu cu actrița Elizabeth Hurley, a fost arestat pentru întreținerea de relații intime într-un spațiu public cu o prostituată. Actorul și Divine Brown întrețineau relații intime în mașina lui. Hugh și Elizabeth s-au despărțit 5 ani mai târziu, în anul 2000.

„M-am simțit de parcă am fost împușcată”, a mărturisit Elizabeth despre cele întâmplate, deși actorul a reușit să o convingă să-l însoțească la premiera filmului „Nine Months”, la mai puțin de două săptămâni de la incident. În ciuda celor întâmplate, Hugh și Elizabeth au rămas amici.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!