Solista trupei The Cranberries a murit prin înec, în urma intoxicației cu alcool

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 06 septembrie 2018, 15:18
Dolores O'Riordan, solista formației irlandeze rock The Cranberries, a murit înecată în cadă, în urma intoxicației cu alcool, au dezvăluit anchetatorii din Londra.

Solista în vârstă de 46 de ani, a fost găsită cufundată în apă, în cada unei camere de hotel din Londra, unde era cazată.

Mai mulți martori experți, citați de Sky News, au afirmat în cadrul unei audieri la Coroners’ Courts din Westminster, că artista consumase o cantitate în exces de alcool.

În luna ianuarie această anchetă a fost suspendată, când Curtea a fost informată că sunt așteptate rezultatele „mai multor teste” efectuate în cadrul examinării post-mortem.

Citește și: Aishwarya Rai va primit premiul Meryl Streep pentru excelență la WIFT

Totuși, poliția a anunțat atunci că decesul nu este considerat suspect.

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost declarată decedată la fața locului”, declarau atunci polițiștii.

Decesul nu este tratat ca un eveniment suspect”, au precizat ei.

Dolores O’Riordan, care avea trei copii, a fost declarată moartă pe data de 15 ianuarie, la hotelul Hilton din Londra unde era cazată pe perioada unei sesiuni de înregistrări.

Citește și: Freddie Mercury, omagiat de angajații aeroportului Heathrow. Fostul solist ar fi împlinit 72 de ani VIDEO

De-a lungul timpului, solista s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală, dar şi fizice. În anul 2017 trupa The Cranberries a fost nevoită să întrerupă un turneu mondial după ce artista a fost diagnosticată cu o afecţiune a spatelui.

The Cranberries au anunțat, în luna martie, că vor continua înregistrările pentru un nou album, în pofida morţii subite a solistei formaţiei.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!