Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu: „A murit în brațele Ioanei”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 21 mai 2021, 11:44
Ion Dichiseanu a murit joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Artistul era internat la Spitalul Floreasca de mai bine de trei luni, iar familia a separt până în ultima clipă că se va însănătoși. Simona Florescu, fosta soție a actorului, adezvăluit că acesta s-a stins din viață în brațele fiicei sale, Ioana.

Devastată de durere după pierderea lui Ion Dichiseanu, cel care i-a fost soț mai bine de 20 de ani, Simona Florescu a declarat că actorul s-a stins din viață în brațele fiicei lor, Ioana.

„A murit în bratele Ioanei, asa cum și-a dorit să se întâmple, să-i fie alături. A murit la ora 3 (n.r.- ora 15.00), atunci s-a constatat decesul. Nu ne vine să credem, se simțea mai bine până ieri. Chiar făcusem demersuri să îl ducem în Turcia, făcusem analize… De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și, după 4 luni în spital, a murit”, a dezvăluit Simona Florescu pentru Fanatik.

Mariajul dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu a durat 22 de ani. În 2009, cei doi artiști au semnat actele de divorț, însă au rămas buni prieteni. Aceasta a sperat până în ultima clipă că actorul își va reveni.

„Am sperat până în ultimul moment, credeam că, totuși, se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere să lupte. Acum tot greu cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții.”, a mai spus Simona Florescu.

Citește și: Ion Dichiseanu a murit fără să-și împlinească dorința. Ce i-a mărturisit fiicei sale, pe patul de spital

Care a fost cel mai mare regret al lui Ion Dichiseanu

ION DICHISEANU: Destinul a fost generos cu mine

Incredibil cum arăta fosta soţie a lui Ion Dichiseanu la începutul relaţiei lor!

Povestea de dragoste dintre Ion Dichiseanu și Simona Florescu

Actorul Ion Dichiseanu și Simona Florescu s-au cunoscut, în 1985, la Galați. La scurt timp după ce s-au cunoscut, cei doi s-au cununat civil și doi ani mai târziu au făcut nunta.

„Eu n-am ştiut ce vârstă are Dichi până ne-am căsătorit. Nu l-am întrebat. La Starea Civilă am văzut câţi ani are! Eu l-am văzut pe el aşa cum este şi l-am iubit aşa. Vârsta nu trebuie să fie un impediment. Sunt oameni care, la vârsta la care s-a căsătorit Dichi sunt rablagiţi rău de tot, dar sunt şi oameni în vârstă care sunt foarte atenţi cu ei, grijulii şi nu trec degeaba prin viaţă.

Aveam 19 ani când m-am căsătorit cu el și la 20 am născut-o pe Ioana. Îmi doream foarte mult familie, chiar dacă multe persoane au fost împotriva noastra pentru că el era bătran”, a povestit artista.

Aceasta a mai mărturisit că a rămas în relații bune cu fostul soț, de dragul familiei, a fiicei și nepoatei lor: „Am făcut asta de dragul familiei și de dragul a ceea ce urmează, e Anastasia care în continuare trebuie să aibă bunici care se înțeleg foarte bine. Ne-am urât, l-am urât pe Dichi atunci când ne-am despărțit, după care mi-am dat seama că e o mare prostie”, a spus artista în 2020, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!