Care a fost cel mai mare regret al lui Ion Dichiseanu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 20 mai 2021, 16:22

Ion Dichiseanu a încetat din viață joi, 20 mai, la vârsta de 87 de ani. Marele actor era internat de câteva săptămâni la Spitalul Floreasca, din Capitală, din cauza unor complicații survenite în urma infectării cu o bacterie ce i-a provocat o pneumonie bilaterală.

Fiica lui, Ioana Dichiseanu, povestea în urmă cu ceva timp cum s-a îmbolnăvit tatăl ei: „S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie, pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Și i-am spus să merge să facem radiografia ca să se liniștească. Acolo ni s-a spus că e important să facă și un CT.  Analizele au fost interpretate greșit. Ni s-a spus că este cancer. Nu are niciun cancer! Deci oamenii de acolo au citit că ar avea cancer. L-au trimis la o bronhoscopie, la o altă clinică privată, pentru a i se preleva și o biopsie. La acea biopsie, o bacterie i-a infectat plămânul. Nu este vorba despre coronavirus. Este o bacterie foarte agresivă.  A avut un diagnostic greu. Așa a ajuns la Spitalul Floreasca și medicii de acolo l-au pus pe picioare.”

Citeşte şi: Ioana Dichiseanu a divorţat de soţul ei. GESTUL Ioanei care îi mai dă speranţe de împăcare grecului

Îndrăgitul actor a avut o viață frumoasă și o carieră de succes, însă cel mai mare regret al artistului a fost că fiica lui, Ioana, nu i-a călcat pe urme și nu a reușit să-și clădească un traseu de succes în lumea filmului și a teatrului. Cu toate că Ioana a moștenit talentul părinților, ea a preferat să se dedice vieții de familie, alături de soțul ei Ilias.

„Fiica mea a studiat Regia, dar nu profesează. Ioana mi-a reproşat că a făcut facultatea asta doar de dragul meu. Acum preferă să facă pe gospodina. Ioana uită că dragostea nu ţine de foame”, spunea Ion Dichiseanu, în urmă cu câțiva ani, pentru Libertatea.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!