Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele

De Saturnia pe

Nici nu terminase bine divorţul de Irinel Columbeanu că Monica Gabor avea o nouă problemă.
Personajul numit Dinu Damaschin, care se autoproclama tatăl biologic al frumoasei Moni şi fostul ei …peştişor auriu, pardon, impresar făcea scandal pe la televizor şi prin tribunale.
Dacă chestiunea paternităţii nu era deajuns, episodul Dinu Damaschin versus Monica Gabor a mai conţinut câteva concepte şi cuvinte cheie care au zguduit audienţa. Dintre acestea enumerăm: moartea suspectă a lui Dinu Damaschin în mijlocul procesului (este binecunoscută afecţiunea asiaticilor pentru dispariţii subtile şi discreţie maximă), acuzaţiile de proxenetism (sic!), înşelătorie, trafic cu minore, răpire, etc.
Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
„Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la București cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitați la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Camataru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazată la Hotel B. (…) și am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, scrie în declarația Monicăi Gabor.
Monica avea doar 16 ani când Damaschin ar fi vândut-o pe 1.000 de euro unui individ care, povestește ea, a agresat-o sexual. Din acel moment, tânăra ar fi ajuns pe la diverse petreceri în calitate de damă de companie pentru diverși oameni de afaceri.
Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
„Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov și un om de afaceri din Slănic Moldova și prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într o cameră a vilei unde ne-am dus ulterior, să întreținem relații sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înțeles de la Dinu că trebuie să-i ținem doar companie”, a mai declarat Monica.
„Într-o seară Dinu Damaschin m-a dus la „Latin” unde l-a invitat și pe Cristi Tănase și i-a spus acestuia că sunt virgină și că mă dă pentru suma de 1.000 de dolari, iar Cristi Tănase a fost de acord și m-a obligat să merg cu el la Hotel Decebal. Împotriva voinței mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a dezvăluit fosta doamnă Columbeanu în dosarul în care Damaschin era acuzat.
Citeşte şi Horoscop Saturnia: De ce s-ar potrivi Iulia Vântur mai degrabă cu Suleyman Magnificul, decât cu Salman Khan
Un alt scandal cu iz de telenovelă şi roman poliţist a fost provocat de cuplul Adina Postelnicu de la Heaven şi Radu Groza (acelaşi Radu Groza care a condus mai multe case de producţie muzicală şi care a impresariat nume ca Anna Lesko, Nicola sau Blondy).
Blonda s-a plâns că peştişorul ei auriu îşi pierdea din strălucire atunci când fetele îl refuzau. Ca orice peştişor, învăţat cu fete frumoase, cuminţi şi cooperante, Groza nu accepta nicio abatere. Astfel a ajuns să se certe cu Anna Lesko şi mai apoi, cu următoarea protejată, Adina de la Heaven.
Saturnia: Alexandra Stan şi Monica Gabor au ceva în comun. Află ce spun astrele
„Din momentul în care am refuzat să mă culc cu el a început tot coșmarul. A trecut mai bine de un an de când ne amenința că va desființa trupa sau că o va da afară pe sora mea (n.r. – componentă în trupa Heaven). (…) Au fost momente în care mă suna și mă amenința că se sinucide dacă nu accept să mă culc cu el”, a spus Adina.
În ceea ce privește acuzația de agresiune fizică, lidera trupei Heaven a povestit că a fost lovită cu pumnul în faţă de Radu Groza, pe care l-a şi dat în judecată.
„Le-am rugat pe fete să rămână afară și am intrat singură în camera din incinta primăriei care ne fusese pusă la dispoziție să ne schimbăm. M-a lovit cu pumnul în față. În cădere, am intrat cu capul în perete și apoi într-o masă. La Urgențe mi s-a pus diagnosticul „traumatism cranio-cerebral minor”. Cerificatul medico-legal emis de IML este depus și el la dosar”, a declarat Adina.
Cu alte cuvinte, fetele din România care vor să se lanseze în showbiz nu trebuie să uite niciodată de unde au plecat şi ce limite şi-au impus sau au încălcat. Peştişorii aurii din apele române pun la dispoziţie faimă şi trei dorinţe, dar niciodată nu le oferă fără un preţ. Eliberarea nu pare să fie una dintre opţiuni şi preţul se poate dovedi la fel de piperat ca încasările dintr-un turneu. Cel puţin aşa spun astrele.
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2