Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate. „Aș putea intra în Cartea Recordurilor!”

De Unica.ro, pe

Sânziana Buruiană (36 de ani) vrea să intre în Cartea Recordurilor. Fosta asistentă de televiziune a mărturisit că alăptează de șase ani. În toamna lui 2018, Buruiană a devenit mama pentru a doua oară, aducând pe lume o fetiță, Antonia. Sânziana și soțul ei, Nicolae Zuluf, mai au o fetiță, în vârstă de cinci ani, pe nume Izabela.

Sânziana a declarat în cadrul unei emisiuni că alăptează de șase ani și jumătate, fără întrerupere. Buruiană sfătuiește femeile să alăpteze pentru o perioadă cât mai îndelungată.

Șase ani, da, încontinuu, pentru că mie, sincer, îmi este ușor. Le adorm foarte repede. În momentul în care le pun la sân, imediat. Adică eu nu mă chinui legănatul, niciodată nu le-am legănat ca să adoarmă sau să găsesc o grămadă de metode.

Chiar aș putea să intru în Cartea Recordurilor. Nu știu care a fost cel mai mare record, însă eu am deja șase ani și jumătate de alăptat neîntrerupt, pentru că mai întâi am alăptat-o pe Iza, foarte mult timp, iar apoi s-a născut cea mică și nu am făcut deloc pauză. Le sfătuiesc pe toate femeile să facă lucrul acesta, pentru că imunitatea fetelor este foarte bună. Ele trec peste orice răceală foarte, foarte repede –  a dezvăluit Sânziana Buruiană, în la  Star News.

Citeşte şi: Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au aniversat 10 ani de relație. Povestea specială din spatele inelului de logodnă al actriței

Citeşte şi: Actrița Chrissy Metz a slăbit 45 de kilograme în cinci luni: „Vreau să am un corp sănătos!”

Citeşte şi: Meghan Markle, acuzată că nu-i pasă de starea tatălui internat în spital. „Cum poate să-l privească suferind? Cine face așa ceva?”

Citeşte şi: Cea mai nereușită ținută de la Festivalul de la Cannes 2022

Cu un an înainte de nașterea celui de-al doilea copil, Sânziana Buruiană a trecut printr-o tragedie, pierzându-și tatăl. Buruiană dezvăluia la momentul respectiv că i-a fost alături în ultimele clipă de viață.

Sânziana Buruiană alăptează de șase ani și jumătate. „Aș putea intra în Cartea Recordurilor!”

De trei luni încerc să-i dau energie, îl vizitez în fiecare zi şi încerc să-i dau putere să lupte în continuare pentru că a suferit o operaţie foarte grea pe cord. Acum, are leziuni neurologice destul de mari. În acest moment, eu şi mama căutăm o clinică unde să fie şi în siguranţă. Încă se află în secţia de terapie intensivă şi până nu găsim soluţia cea mai bună, nu putem evolua.

Doctorii îl îngrijesc, dar cu timpul, dacă stai în pat, muşchii se atrofiază. Trebuie să facă neaparat o recuperare, ori aici, ori în afară. Din păcate, sunt doar eu cu mama în această luptă. Colegii tatei nu s-au implicat şi sunt dezamăgită şi ne rugăm la Dumnzeu să-i dea o şansă şi să-şi revină – mărturisea Sânziana Buruiană, la Antena Stars, înainte de decesul tatălui.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!