Rona Hartner renunță la „Uite cine dansează!”. Va fi înlocuită cu o altă vedetă

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 16 august 2021, 13:32
Rona Harther va fi înlocuită în ringul de la „Uite cine dansează!”, după ce a anunțat că renunță la emisiune. Această decizie vine la recomandarea medicilor, după ce actrița s-a accidentat în timpul antrenamentelor.

Citește și – Rona Hartner, emoții mari în culisele „Uite cine dansează“

„M-am accidentat acum zece zile și nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanță, însă ieri dimineață m-a durut piciorul foarte tare și am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt și această problemă se rezolvă doar cu operație”, explică Rona Hartner.

Îmi pare rău că trebuie să renunț la competiție din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediția a patra și am încheiat pe primul loc. Nu aș fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu.”, a adăugat actrița.

Însă visul ei nu se oprește aici. Luni, 3 aprilie, în cea de-a cincea ediție a emisiunii „Uite cine dansează!”, Rona Hartner va preda ștafeta altei vedete care intră în ringul de dans. Îi va susține însă din fața micului ecran ăe coregraful Andrei Mangra și pe noua lui parteneră.

Cine este vedeta care a înlocuit-o pe Rona Harther la „Uite cine dansează!”, vei afla în ediția din 3 aprilie a show-ului.

Citește și – Oana Zavoranu, marturisiri dupa eliminarea de la Uite cine danseaza

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!