Prin ce a trecut Relu Pănescu chiar în noaptea de Înviere, după eliminarea din „Survivor 2022”

De Unica.ro, pe

Relu Pănescu (51 de ani) s-a întors în România după eliminarea din “Survivor 2022”. Războinicul a ajuns în țară chair înainte de Paște și a putut să-și petreacă sărbătorile cu familia. Relu Pănescu s-a declarat dezamăgit că a părăsit compețiția și a spus, într-un interviu recent, că ar mai fi rezistat mult timp în condițiile grele din Republica Dominicană.

Puteam să mai rămân încă 1 an în acele condiții. Corpul meu se adaptase deja. Tata e la clinica de recuperare. Când am ajuns, m-a așteptat în fața casei. Când am ajuns pe strada unde am mai multe proprietăți, erau mese cu băuturi si 20-30 de persoane care mă așteptau.

Citeşte şi: O nouă eliminare a avut loc la „Survivor România”: „Nu am niciun regret. Am fost eu, 100%!”

Cu siguranță puteam să duc. Am fost trimis în exil, nominalizat spre eliminare, eu aș fi rezistat în concurs. Ce mi-a rămas în minte a fost capacitatea organismului de a se adapta la condiții ostile.

Am reușit să stau acolo trei luni și ceva și mai puteam să rămân acolo încă un an. Nu am fost niciodată primit cu drag acolo, doar acceptat de nevoie – a spus Relu în emisiunea ,,La Măruță” de la Pro TV.

În noaptea de Înviere, fostul concurent din echipa Războinicilor a fost recunoscut de diferite persoane aflate la slujbă care au intrat în vorbă cu el curioase să afle cum a fost experiența lui în Republica Dominicană și cum s-a simțit acolo.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!