O nouă eliminare a avut loc la „Survivor România”: „Nu am niciun regret. Am fost eu, 100%!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 aprilie 2022, 11:04

Marți, 26 aprilie, o nouă concurentă a părăsit show-ul, dar cel mai puternic test al vieții lor merge mai departe. Au mai rămas 11 concurenți.

Au trăit momente frumoase, momente dificile, au trecut împreună prin schimbări ale jocului, dar și printr-o Unificare superbă care le-a schimbat total energia. Săptămâna aceasta, concurenții au avut parte și de primele sărbători departe de casă. Toate fac parte din lecția de viață numită Survivor România!

Jocul de Comunicare le-a adus zâmbetul pe buze încă de la început când au aflat că în cazul unei victorii ar putea să discute printr-un apel vocal cu prietenii lor apropiați. Cu dorința de a primi vești de acasă, dar și de a auzi vocea unor oameni care le sunt alături de mult timp, cele două triburi nu s-au dat în lături de la luptă. După un joc echilibrat, Vulturii au reușit să câștige pentru a doua oară la rând, recompensa de Comunicare!

O nouă eliminare a avut loc la „Survivor România”: „Nu am niciun regret. Am fost eu, 100%!”

Citeşte şi: Mesajul lui CRBL după ce a fost eliminat de la „Survivor România”

Ajunși la Consiliul de Eliminare, Vulturii s-au văzut nevoiți să lase deoparte bucuria obținută la joc, având în vedere că un membru al echipei trebuia să plece acasă. Daniel Pavel a fost cel care a anunțat că Survivor România s-a încheiat pentru Alexandra Duli.

Vreau să vă mulțumesc pentru o experiență de viață! Îmi pare foarte rău că mi s-a terminat experiența, chiar dacă mă așteptam. Nu am niciun regret. Am fost eu… 100%. Guralivă, nebună… Vă iubesc pe toți – a declarat fosta concurentă care s-a aflat în joc încă de la început.

Au mai rămas doar câteva zile până când cea mai puternică competiție revine cu o nouă ediție. Cei 6 Tigrii și 5 Vulturi sunt pregătiți să dea tot ce au mai bun în probe din ce în ce mai grele. Cine va face noi pași spre final, aflăm duminică, de la ora 20:00 și luni și marți, de la 20:30.

Foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!