Maria Iordănescu a născut. „Ești totul pentru mine!” Prima imagine cu fetița / Foto

De Raluca Vițu, pe

Maria Iordănescu a devenit mamă pentru prima oară. Fiica lui Anghel Iordănescu a anunțat pe rețelele de socializre că a adus pe lume o fetiță, pe data de 19.05.2023.

„Bine ai venit pe lume. Ești totul pentru mine! Întotdeauna aici, nu doar pentru a te ține de mână, ci și pentru a te ajuta să depășești orice obstacol ți-ar pune viața în cale 👼🏼👼🏼 #19.05” – a transmis ea, în mediul online, în dreptul unei poze cu micuța îmbrăcată într-o bluziță și o fustitță roz.

Maria Iordănescu a devenit mamă pentru prima oară

Maria Iordănescu a anunțat la sfârșitul anului 2022 că urmează să aducă pe lume primul ei copil.

Citeşte şi: Exclusiv. Maria Iordănescu, despre relația cu tatăl și cele mai mari frici: „Lumea va vorbi întotdeauna”

„Anul acesta am primit cea mai mare binecuvântare: m-am căsătorit și voi deveni mamă” – a scris Maria Iordănescu, pe Instagram, în dreptul unui set de fotografii în care apare alături de soțul ei, Teodor și de tatăl ei, Anghel și fratele ei, Edi.

Prezentatoarea de televiziune s-a căsătorit cu soțul ei în primăvara anului trecut. La marele eveniment, fiica fostului selecționer al echipei naționale de fotbal a purtat o rochie cu o trenă lungă de șapte metri și un buchet de mireasă din trandafiri albaștri.

Vezi în GALERIA FOTO prima imagine din mediul online cu fetița Mariei Iordanescu.

Maria Iordănescu povestea în urmă cu câteva luni că soțul ei a cucerit-o, în primul rând, prin caracterul lui.

Soțul meu m-a cucerit în primul rând prin caracterul frumos, prin educația pe care a primit-o din familie, prin inteligență și prin bunul simț, aspectele cele mai importante din punctul meu de vedere la o persoană. Așa mi-l și imaginam pe viitorul meu soț și iată că s-a și îndeplinit, ba chiar mai mult decât speram. Am simțit că este omul cu care voi rămâne toată viața după prima, a doua lună de relație. Și asta pentru că era departe de orice alt om întâlnit până în acel moment.

Citeşte şi: Fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, s-a căsătorit religios cu Teodor Măgureanu

Soțul meu mereu mă surprinde frumos, îmi cumpără flori frecvent fără vreo ocazie specială și zilnic îmi face complimente. Însă cele mai frumoase gesturi romantice și momente frumoase le ținem pentru noi ; altfel, cred că și-ar pierde din farmec.” – mărturiea ea, pentru ciao.ro.

Despre tatăl său, tot în urmă cu câteva luni, spunea că are o legătură deosebită și că se consultă cu el de fiecare dată când are nevoie.

Citeşte şi: Cum au trăit Maria Iordănescu, Cove, Dragoș Pătraru, Emil Grădinescu sau Livia Graur meciul Naționalei

„Cum am mai spus de nenumărate ori, tata este un familist convins. Relația dintre mine și tatăl meu este una foarte apropiată. Ultimul sfat pe care mi l-a dat a fost ce master să urmez. A spus că nu-mi va impune niciodată ce să fac, ci doar că poate să mă sfătuiască. Nu este un tată sever, este un tată deschis cu care poți să vorbești, este mereu acolo pentru noi. Acum tata este mult mai prezent în viața noastră pentru că s-a lăsat de fotbal” – povestea Maria Iordănescu, în emisiunea „Star Matinal”.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter