Andreea Raicu, despre ce înseamnă să fii antreprenor: „Muncești mai mult decât poți să îți imaginezi”

De Oana Savin, pe

Andreea Raicu a devenit o femeie de afaceri de succes după ce s-a retras din televiziune, în urmă cu câțiva ani. Acum, ea a explicat ce înseamnă să fii antreprenor și chiar le-a dat câteva sfaturi celor care doresc să meargă pe această cale.

Fosta prezentatoare de televiziune are o viață plină: are un magazin online și fizic cu articole vestimentare și accesorii, ține cursuri de nutriție, beauty, fashion și dezvoltare personală, iar în urmă cu câțiva ani a scris și o carte.

Andreea Raicu, sfaturi pentru cei care vor să devină antreprenori

Andreea Raicu le-a oferit câteva sfaturi persoanelor care își doresc să intre în lumea antreprenoriatului. Ea a precizat că în acest domeniu se muncește foarte mult și trebuie să fii capabil să găsești soluții atunci când apar probleme.

„Oamenii care vor să devină antreprenori aș vrea să știe că să devii antreprenor înseamnă să muncești foarte mult. Să muncești mai mult decât poți să îți imaginezi, să poți să faci față tuturor situațiilor, să găsești soluții de fiecare dată când apare o problemă, să faci lucruri pe care nu ești obișnuit să le faci și să te motivezi singur de fiecare dată când pare că ți-ai pierdut motivația”, a explicat ea.

De asemenea, femeia de afaceri a afirmat că multe persoane își închipuie că este ușor să fii antreprenor și că din această poziție ar avea mai mult timp liber.

„Foarte mulți oameni își imaginează că fiind antreprenor ai mai mult timp la dispoziție, câștigi foarte mulți bani din prima și poți să faci absolut ce vrei. Bineînțeles că poți să faci toate lucrurile astea, dar să îți asumi consecințele. Ideea este că dacă ești antreprenor muncești foarte mult”, a mărturisit Andreea Raicu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Sfaturi pentru femeile care vor să reușească în lumea antreprenoriatului

Fosta prezentatoare le-a dat câteva sfaturi femeilor care își doresc să intre și să reușească în lumea antreprenoriatului.

„Dacă ești femeie, atunci când ești antreprenor, de foarte multe ori ești în energia masculină pentru că e nevoie să faci, să dezvolți, să găsești soluții, să fii tot timpul în acțiune, să fii acolo. Ceea ce te face să îți mai pierzi din trăsăturile care definesc o femeie și o fac să fie frumoasă și anume blândețe, răbdare, acea atitudine calmă și recunosc că în perioadele în care sunt în acțiune și mie mi se mai întâmplă asta și bărbații din jurul meu îmi reamintesc”, a explicat Andreea Raicu.

CONȚINUT VIDEO UNICA

Andreea Raicu, despre rolul de femeie de afaceri

Aceasta a vorbit și despre cum este ea în acest rol de antreprenor și a recunoscut că, de multe ori, este obositor să fie mereu atentă și să analizeze totul.

„Eu recunosc că sunt o femeie care stă foarte mult în minte și cred că asta ține și de personalitatea mea, dar și de ceea ce fac și mi-a fost foarte greu să mă împac cu acest lucru pentru că uneori e foarte obositor să analizezi atât de mult, să fii tot timpul atent la lucruri, să fii tot timpul în cap și să analizezi”, a precizat ea.

„A trebuit să accept și să văd ce pot face cu asta în așa fel încât să fiu în corp ca să fiu prezentă și să fiu atentă la tot ce mă înconjoară și asta fac cu ajutorul meditației și cu ajutorul conștientizării al fiecărui lucru pe care îl fac în fiecare moment”, a mai spus Andreea Raicu.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!