Andreea Raicu are un nou bussines: „Vreau să creez conexiune”

De Unica.ro, pe

Andreea Raicu (44 ani) are un nou bussines. După ce a lansat un magazin online de haine și accesorii, aceasta a pus bazele unui magazin fizic.

A renunțat la televiziune, însă succesul se ține după Andreea Raicu. Fosta prezentatoare ține cursuri de dezvoltare personală, nutriție, beauty și fashion și deține și un magazin online. Acum, ea a demarat un alt proiect, împinsă de la spate de fanii săi.

Mai exact, vedeta a decis să deschis un magazin fizic.

Andreea Raicu, despre noul magazin: „Un loc în care oamenii se opresc din agitația zilnică”

„Am avut curajul să deschid un magazin fizic pentru că foarte multă lume a cerut-o și, doi la mână, într-o eră a online-ului, oamenii ajung să se deconecteze foarte tare unii de la alții și am creat un spațiu în care vreau să creez conexiune”, a declarat Andreea Raicu pentru Ego.ro.

Andreea Raicu are un nou bussines: „Vreau să creez conexiune”

Aceasta susține că „nu este un simplu magazin, ci este un loc în care oamenii se opresc din toată agitația zilnică și au o experiență diferită”.

„Se opresc, se relaxează, experimentează ceva diferit, se uită la rochii, se probează și creează o conexiune cu mine sau cu oamenii din echipa mea”, a afirmat ea.

Persoanele care trec pragul magazinului Andreei Raicu sunt întâmpinați cu voie bună, precum și cu un prosecco sau șampanie.

„Mulți ani nu m-am considerat frumoasă”

Andreea Raicu a povestit, la începutul acestui an, că au fost multe momente în viața ei când s-a simțit complexată de fizicul ei, considerându-se de multe ori „foarte urâtă”.

„Dacă eşti crescut cu ideea perfecţiunii şi-ţi creezi nişte repere ale frumuseţii care n-au nicio legătură cu realitatea, vrei să atingi ceva ce nu există. La vremea respectivă, doar revistele lucrau cu photoshop, nu toată lumea avea acces la asta. Eu, evident, mă uitam la modelele de pe copertă şi mă gândeam că uite, eu am cearcăne, pungi sub ochi, şoldurile mele nu sunt la fel de subţiri ca ale lui Naomi Campbell. Îmi creasem un standard de frumuseţe şi trebuia să mă raportez la el. Cel puţin la pubertate, când se produc tot felul de transformări, chiar nu consideram că sunt frumoasă deloc”, spunea atunci vedeta pentru OK!Magazine.

Andreea Raicu are un nou bussines: „Vreau să creez conexiune”

Andreea Raicu a mai adăugat că timp de mulți ani a făcut terapie pentru a scăpa de complexele legate de aspectul fizic, dar nu și-a dorit niciodată să-și facă operații estetice.

„Mi-a fost foarte frică să fac modificări la faţă, pentru că m-am gândit că ar putea să iasă prost. Cred că nu mi-am dorit atât de mult asta, de fapt. Una e să corectezi, alta e să modifici. Sunt lucruri pe care am vrut să le corectez, dar când a fost vorba de modificat, nu am făcut-o”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!