Robert Pattinson ar avea COVID-19. Filmările la „The Batman” au fost oprite

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 04 septembrie 2020, 10:45
La doar câteva zile după ce au fost reluate, filmările la producția „The Batman” au fost oprite. Se pare că actorul principal, Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv cu COVID-19. 

Un purtător de cuvânt de la studiourile Warner Bros, unde este produsă pelicula, a confirmat că un membru al echipei are COVID-19, dar nu a oferit nume.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Potrivit acestuia, persoana respectivă se află momentan în izolare și din această cauză filmările care aveau loc în Hertfordshire, Marea Britanie, au fost întrerupte temporar. Acestea au fost suspendate pentru prima oară în luna martie, atunci când a izbucnit pandemia, potrivit Hollywood Reporter.

Robert Pattinson ar avea COVID-19. Filmările la „The Batman” au fost oprite

Interpretul lui Batman, Robert Pattinson, ar avea COVID-19

În presa internațională se vehiculează că actorul care a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2 este chiar Robert Pattinson, actorul principal, în vârstă de 36 de ani.

Citește și: Robert Pattinson a vorbit despre una dintre cele mai controversate scene în care a jucat

Noua producție în franciza „The Batman” ar trebui să apară pe piață în toamna anului 2021. Alături de Robert Pattinson, starul seriei „Twilight/ Amurg”, care a fost declarat anul acesta cel mai frumos bărbat din lume, în filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!