Robbie Williams şi Gary Barlow cântă împreună

De Diana Sorescu, pe

Surpriză plăcută pe piaţa muzicală internaţională: Robbie Williams şi Gary Barlow s-au reunit într-un duet pentru melodia „Shame”, piesă ce a fost difuzată în premieră…

… mondială ieri, la Radio 1 BBC din Londra.

După mai bine de 15 ani de animozităţi, iată că Robbie şi Gary au revenit la sentimente mai bune şi au hotărât să facă împreună ceea ce ştiu mai bine: să cânte. Împreună au compus „Shame”, o baladă sensibilă, ce beneficiază şi de un videoclip al cărui scenariu aminteşte uşor de controversata poveste de dragoste din „Brokeback mountain„.

Take That se întoarce

Videoclipul a fost filmat în Malibu şi se concentrează pe relaţia deosebită dintre cei doi prieteni proaspăt reuniţi. De asemenea, versurile reflectă şi sentimentele pe care Robbie Williams le-a trăit atunci când a părăsit formaţia Take That în 1995, dar şi ce a simţit atunci când şi-a văzut colegii cântând împreună acum câţiva ani.

„Sunt extrem de fericit şi entuziasmat şi am aşteptat de multă vreme acest moment”, a mărturisit Robbie pentru Radio 1 BBC. Într-un schimb de replici emoţionant, Gary a completat: „E un început minunat şi ne place atât de mult să lucrăm împreună încât profităm la maxim de timpul pe care îl alocăm acestui proiect”.
  
Totodată, Robbie a declarat că trupa ce i-a adus succesul, Take That, va susţine un turneu mondial în formulă completă  însă a ţinut să precizeze că această reunire nu poate să fie permanentă.
Vezi mai jos clipul melodiei „Shame”!
Foto: Hepta
Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!