Ricky Martin a devenit tatăl unei fetițe

De Oana Savin, pe
Ricky Martin a devenit tată pentru a treia oară, de data aceasta familia sa mărindu-se cu o fetiță. Cântărețul a postat pe Instagram o fotografie în care apar mânuțele bebelușului.

Martin și soțul său, Jwan Yosef, au anunțat că au devenit din nou părinți de Anul Nou, iar micuța va purta numele Lucia Martin-Yosef.

Ambii tați au postat pe rețelele de socializare anunțul venirii pe lume a noului membru al familiei.

Vă anunțăm cu emoție că am devenit părinții unei fetițe frumoase și sănătoase pe care am numit-o Lucia Martin-Yosef. Aceasta a fost cu siguranță o aniversare și un Crăciun unice în viețele noastre. Atât frații ei cât și Jwan și cu mine suntem extrem de îndrăgostiți de fetița noastră și recunoscători că putem începe acest 2019 cu cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi de la viață”, a scris artistul alături de fotografia postată pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

🇪🇸Nos emociona anunciar que nos hemos convertido en padres de una hermosa y saludable niña a la que hemos llamado Lucía Martin-Yosef. Esto ha sido sin duda un cumpleaños y celebración de la Navidad única en nuestras vidas. Tanto sus hermanos como Jwan y yo estamos completamente enamorados de nuestra beba y agradecidos de poder comenzar este 2019 con el mejor regalo que podíamos recibir, el regalo de la vida. 🇬🇧 We are beyond happy to announce that we have become parents to a beautiful and healthy baby girl, Lucia Martin-Yosef. It has been a special time for us and we cant wait to see where this stellar baby will take us. Both her beautiful brothers and me and Jwan have fallen in love with Lucia ❤

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

Ricky Martin era deja tatăl a doi gemeni pe care i-a crescut singur în ultimii 10 ani. În 2008 o mamă-surogat i-a născut pe Matteo şi Valentino. Cântăreţul a început să se întâlnească cu Yosef în 2016, după ce a mărturisit că s-a îndrăgostit de picturile pe care acesta le realiza.

Am schimbat jurăminte, am jurat de toate și am semnat toate actele pe care trebuie să le semnăm, certificat prenunpțial și toate celelalte”, a anunțat cântărețul la începutul anului trecut.

Ricky Martin a anunțat că este homosexual în anul 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!