Reacția ciudată a Melaniei Trump de la ceremonia de inaugurare a președintelui SUA

De Adina Radu pe
Un videoclip ce o prezenta pe prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump având o reacție ciudată a devenit viral pe rețelele sociale.

Clipul în care Melania Trump se încruntă vizibil după soțul ei, Donald Trump se întoarce către ea a devenit viral. Mesajele din toată lumea au început să curgă. Oare ce i-a spus Trump soției sale de a supărat-o așa de mult?

Prima doamnă a SUA s-a bucurat de ceremonia de inaugurare a președintelui. A zâmbit, a aplaudat, a fost de acord cu discursurile ce au avut loc, dar la un moment dat chipul ei a trecut de la zâmbet la încruntare.

Donald și Melania Trump tocmai ce sărbătoriseră 12 ani de căsnicie cu o zi înainte de inaugurare, așa că e greu de ghicit ce a supărat-o pe prima doamnă a Americii.

Colțurile gurii au căzut, pomeții s-au lăsat și ochii ei s-au îndreptat către podea. Mulți ar traduce această grimasă ca fiind una a dezamăgirii.

Mulți au crezut că acest filmuleț este unul fals și că este vorba de un montaj greșit.

Se pare că Donald Trump nu s-a adresat soției, ci fiului lor, Baron care nu era cuminte, iar acest lucru a deranjat-o pe Melania, de aici și expresia dezmăgită.

Surs foto Hepta

Citește și De ce nu se mută Melania Trump la Casa Albă

Citește și Cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro