Reacția ciudată a Melaniei Trump de la ceremonia de inaugurare a președintelui SUA

De Adina Radu pe
Un videoclip ce o prezenta pe prima doamnă a Statelor Unite, Melania Trump având o reacție ciudată a devenit viral pe rețelele sociale.

Clipul în care Melania Trump se încruntă vizibil după soțul ei, Donald Trump se întoarce către ea a devenit viral. Mesajele din toată lumea au început să curgă. Oare ce i-a spus Trump soției sale de a supărat-o așa de mult?

Prima doamnă a SUA s-a bucurat de ceremonia de inaugurare a președintelui. A zâmbit, a aplaudat, a fost de acord cu discursurile ce au avut loc, dar la un moment dat chipul ei a trecut de la zâmbet la încruntare.

Donald și Melania Trump tocmai ce sărbătoriseră 12 ani de căsnicie cu o zi înainte de inaugurare, așa că e greu de ghicit ce a supărat-o pe prima doamnă a Americii.

Colțurile gurii au căzut, pomeții s-au lăsat și ochii ei s-au îndreptat către podea. Mulți ar traduce această grimasă ca fiind una a dezamăgirii.

Mulți au crezut că acest filmuleț este unul fals și că este vorba de un montaj greșit.

Se pare că Donald Trump nu s-a adresat soției, ci fiului lor, Baron care nu era cuminte, iar acest lucru a deranjat-o pe Melania, de aici și expresia dezmăgită.

Surs foto Hepta

Citește și De ce nu se mută Melania Trump la Casa Albă

Citește și Cum s-a îndrăgostit Melania de Donald Trump

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO

Lacul de basm din România care alungă depresia FOTO