Randi lansează o piesă inspirată de tragedia din Ucraina. Câștigurile le va dona către Crucea Roșie

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 14:28

Randi a lansat o nouă piesă, inspirat fiind de tragedia oamenilor din Ucraina, și a decis să doneze câștigurile generate de piesă către Crucea Roșie.

Traversăm o perioadă dificilă din istorie, când tot mapamondul urmărește cu întristare evenimentele din Ucraina. În aceste momente, muzica și arta ne pot aduce alinare și mai ales, ne pot aduce împreună. Tragedia din Ucraina l-a impresionat pe Randi, care a compus o piesă inspirată de aceste evenimente.

„Letters You Won’t Get” este o piesă care exprimă durerea familiilor destrămate de război. Piesa este compusă și produsă de Randi, în studiourile Famous Production, iar versurile ilustrează tragedia oamenilor prinși la mijloc în acest război.

Randi lansează o piesă inspirată de tragedia din Ucraina. Câștigurile le va dona către Crucea Roșie

Artistul dorește să întindă o mână de ajutor ucrainenilor care au nevoie de sprijinul nostru în aceste momente grele. Tocmai de aceea, Randi va dona câștigurile din platformele de streaming generate de piesa „Letters You Won’t Get” către Crucea Roșie. 

„În vremurile de restriște, muzica ne poate alina și mai ales, ne poate aduce împreună”, a spus Randi. „La fel ca întreg mapamondul, am urmărit întristat tot ceea ce se întâmplă acum în Ucraina. Am văzut imagini care m-au impresionat teribil: familii despărțite, oameni suferinzi, vieți pierdute în acest război. Toate acestea m-au emoționat puternic și am transpus aceste emoții și trăiri în muzică, în versuri”. 

Citește și: Qodës și Antonia au lansat hitul verii, „Una Favela”

Citește și: Andreea Mantea se înscrie la facultate în toamnă. „Vreau să fie oficial”

Citește și: „I-am îndeplinit dorința, acum sigur e fericită!” De ce a dezgropat-o Aurel Pădureanu pe Cornelia Catanga la un an de la deces

Citește și: Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Artistul a mai explicat: „Am vrut să vorbesc, prin intermediul acestei piese, despre legătura dintre cei care au rămas să lupte în Ucraina și cei care au plecat! Despre lucrurile pe care poate cei care au rămas nu o să și le mai spună niciodată. Totodată, prin această piesă vreau să contribui și eu, să ajut oamenii ale căror vieți au fost schimbate pentru totdeauna. De acea, m-am decis să donez câștigurile rezultate din această piesă către Crucea Roșie”.

Randi a salutat și inițiativele oamenilor care au ajutat refugiații din Ucraina. „Cred că această tragedie a scos la lumină solidaritatea, empatia, bunătatea din noi”, a zis el. „O mulțime de oameni și ONG-uri s-au mobilizat și ajută refugiații, fiecare cum poate. Vreau să aduc și eu un mic aport, contribuind la acest efort de susținere al ucrainenilor”.

Randi este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți și compozitori români. Artistul a devenit celebru în industria muzicală internațională cu proiectul Morandi, câștigând numeroase premii pentru hituri precum „Love Me”, „Falling Asleep”, „Angels”, „Colors”. În 2013, Randi a început să compună și în limba română, lansând piese de succes, precum „Ochii ăia verzi”, „Prietena ta”, „Dansăm”. 

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!