„I-am îndeplinit dorința, acum sigur e fericită!” De ce a dezgropat-o Aurel Pădureanu pe Cornelia Catanga la un an de la deces

Ultimul update Vineri, 01 aprilie 2022, 11:29

Pe 26 martie s-a împlinit un an de la moartea cântăreței de muzică lăutărească și de petrecere Cornelia Catanga. Soțul artistei, Aurel Pădureanu, i-a făcut pomana de 1 an și a spus că nu a vrut să invite pe nimeni la momentul respectiv.

Pe 25 i-am facut pomana de un an. A fost o durere uriașă, nu mi vine sa cred ca este acolo. (…) Nu i-am dat toate hainele, are peste 200 de rochii, când o să găsesc o doamnă ca ea, o să le donez pe toate. Ea era extraordinar de dichisită. Nu a venit nimeni la parastas, nici nu am vrut să invit pentru că pe noi ne-au uitat tot. Când era Cornelia i-am ajutat pe toți și acum ne-au uitat – a mărturisit Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Înainte de parastas, Aurel Pădureanu a ținut să-și dezgroape soția pentru a-i face un cavou. Cornelia Catanga a fost înhumată în Cimitirul Ghencea, din București, iar acum soțul ei a hotărât să transforme mormântul simplu pe care îl are într-un cavou din marmură.

Citeşte şi: Decizia luată de Aurel Pădureanu la 9 luni de la moartea Corneliei Catanga

Citeşte şi: Andreea Marin, schimbare interesantă de look. „Ai întinerit cu 10 ani”

Citeşte şi: Lora și Ionuț Ghenu au stabilit toate detaliile legate de nuntă

Citeşte şi: Bruce Willis se retrage din activitate. De ce boală suferă actorul

Am dezgropat-o și am făcut cavoul, acum aștept să vină să-l îmbrace în marmură. I-am îndeplinit dorința, gata, acum sigur e fericită. (…) Eu simt o durere mare, nu pot să cred că a trecut un an și că ea este acolo, sunt distrus de durere, dar ei nu-i place să fiu așa, vrea să fiu bun și fericit – a mai spus Aurel Pădureanu.

Cornelia Catanga a murit pe 26 martie 2021, în urma unui stop cardio-respirator. Arista a fost la momentul respectiv infectată cu SARS-CoV-2 și a refuzat să se interneze în spital în prima fază a bolii.

Aurel Pădureanu a dezvăluit în urmă cu câteva luni că soția sa și-a prevestit moartea, spunând, cu trei luni înainte de deces că nu va mai apuca următorul Crăciun.

După un an de zile, îi scot pământul și pe lângă ea fac mormântul meu. Trăiesc cu regretul ăsta și înnebunesc. Nu vreau să o dezgrop, doar să scot pământul și să fac un mic cavou. Acum un an, după ce am făcut pomul de Crăciun și pe data de 10 ianuarie am vrut să-l dau jos, a început să plângă. Mi-a zis: «Sunt convinsă că poate la anul nu mai apuc să-l mai fac, poate nu mai apuc nici Paștele». A făcut în trecut stop-cardiorespirator, a avut un stent la inimă. Mie mi-a murit și un copil, am pierdut și casa – declara soțul Corneliei, în luna decembrie a anului trecut.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!