Ramona Păuleanu a publicat primele fotografii cu chipul fiicei sale. Ce ochi frumoși are Alexandra

De Unica.ro, pe

Ramona Păuleanu, prezentatoarea rubricii meteo a știrilor Pro TV, a devenit anul acesta mamă de gemeni. Jurnalista a născut prematur. „Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil că așa a fost să fie. Universul s-a grăbit”, scria Ramona în septembrie 2021, în mediul online.

Ramona Păuleanu a publicat primele fotografii cu chipul fiicei sale. Ce ochi frumoși are Alexandra

Recent, pe Instagram, jurnalista a publicat prima imagine cu chipul fiicei sale, Alexandra. „E ziua aia în care simt nevoia să-mi prezint fata, să văd mesajele din partea voastră, prin care vă minunați cât e de frumoasă. Nu de alta, dar plângăcioasă știu cât poate să fie 😅, mi-a mâncat sufletul. Trebuie să compenseze cumva și zic că o face cu vârf și îndesat”, a scris Ramona în dreptul imaginii.

Ramona Păuleanu a publicat primele fotografii cu chipul fiicei sale. Ce ochi frumoși are Alexandra

„Iar băiatul, Luca, este și mai frumos. Abia aștept momentul în care voi putea să vi-l prezint și pe el. Pot doar să spun că pe cât de albă e sor-sa, pe atât e el de brunet. 😅 Bine, și mai spun că are un zâmbet de milioane, plus gropițe cât pumnul, moștenite de la mine și de la tac-su”, a încheiat. Ramona formează un cuplu cu avocatul Adrian Calin Cuculis.

Doamne, ce OCHI! Perfectă!”, a comentat Ramona Păun. „Frumoasă de pici, puternică și capricioasă. Adică, perfectă! ; Ce frumusețea! Vă îmbrățișez pe toți 3!”, au mai scris Amalia Enache și, respectiv, Lavinia Petrea.

„Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică. Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a mai povestit Ramona în septembrie, despre nașterea prematură.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina și Denis Ștefan și-au botezat a doua fiică. Primele imagini cu chipul micuței Dominique Maria

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Ce soție frumoasă are Lucian Viziru! I-a oferit inelul de logodnă după 11 ani de căsătorie

„Iar, peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul ăsta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forță si o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mână de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea”, a continuat.

„Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine. Nu vă pot explica ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar suna, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu ca perioada asta”, a mai scris.

„Că aș da orice să-i pot lua suferința. Că ochii lui mi s-au întipărit în suflet. Că m-aș arunca deasupra lui, că m-aș transforma într-un scut uman ca să-l ascund și protejez de toate. Că am blamat soarta, sistemul, că m-am auto-blamat, că n-am putut să încetez să mă întreb de ce eu. Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mamă să nu fii”, a completat.

„Și numai copil să nu fii, aș adăuga eu, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital și nu cunoaște altceva. Am revenit să vă spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul ăsta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!