Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

De Unica.ro, pe

Ioana Țiriac (22 de ani) este unica fiică a fostului jucător de tenis Ion Țiriac (82 de ani). Omul de afaceri are trei copii din două relații.

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Din relația cu modelul Mikette von Issenberg (70 de ani), Ion Țiriac are un fiu, Alexandru Ion Jr. (45 de ani). Apoi, din relația cu jurnalista Sophie Ayad (51 de ani), bărbatul mai are alți doi copii, o fiică și un fiu, Ioana și, respectiv, Karim (24 de ani).

Ioana Țiriac, unica fiică a lui Ion Țiriac, schimbare radicală de look

Recent, în mediul online, Ioana a publicat mai multe fotografii în care are părul brunet. Anterior acestei schimbări radicale de look, Ioana era blondă. Tânăra a împlinit 22 de ani pe 19 iulie 2021. De ziua ei, tânăra a primit mai multe buchete de trandafiri alături de care s-a fotografiat. Atât Ioana, cât și fratele ei au locuit o vreme alături de mama lor în Monte Carlo.

După ce a absolvit cursurile Școlii Americane din București, Ioana a dat Bacalaureatul și a început studiile în Statele Unite ale Americii. Ioana își dorește să calce pe urmele mamei sale, alegând o carieră în jurnalism.

Fiica fostului jucător profesionist de tenis le vorbește urmăritorilor ei prin intermediul fotografiilor publicate pe Instagram. Imagini recente cu Ioana Țiriac găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Noelle Vlasov, studentă în Londra. „Aspir să inspir oamenii în general”

Cine este iubita lui Ion Țiriac? Este fostă campioană la gimnastică ritmică

Fiica lui Robert Turcescu, experiență neplăcută într-o sală de sport din București

Sophie Ayad și Ion Țiriac s-au cunoscut în anul 1992, în Munchen, Germania, prin intermediul prietenei lor, Barbara Becker, potrivit Click!. Jurnalista avea atunci 23 de ani.

La vremea respectivă, Sophie forma un cuplu cu un bărbat numit Maggio, prieten cu celebrul jucător de tenis Boris Becker. Ion Țiriac a fost căsătorit o singură dată, cu Erika Braedt, fostă handbalistă a echipei Știința București.

Fostul tenismen a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el. În plus, tot potrivit lui, Ion Țiriac s-ar fi implicat în afaceri mai mult din dorința de a se întreține, nu din pasiune.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!