Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor România 2022. „Este o lecție de viață”

De Unica.ro, pe

S-a mai încheiat o săptămână a celei mai puternice competiții, Survivor România! Faimoșii și Războinicii au dus lupte dificile, au învățat să se adapteze mai bine Insulei Exilului și au văzut cum un nou membru din cadrul unui trib a plecat acasă.

Aseară, miza probei de Comunicare, dar și emoția unui Consiliu de Eliminare au făcut ca show-ul să fie unul complet, participanții concurând cu dorul arzând în suflet.

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor România 2022. „Este o lecție de viață”

Cu poate cea mai râvnită recompensă pusă la bătaie, șansa de a suna acasă, concurenții au luptat până la epuizare. În ciuda dorinței de a reuși prima victorie în jocul pentru Comunicare, Faimoșii au pierdut încă o dată în fața echipei Războinicilor. Astfel, cei din urmă s-au putut bucura de mesaje de la cei care îi apreciază și cred în șansa lor în competiție.

Ramona Crăciunescu, eliminată de la Survivor România 2022. „Este o lecție de viață”

Ceea ce a urmat a fost un nou Consiliu încărcat de emoția unei eliminări din cadrul echipei Războinicilor. Lacrimile de fericire de la recompensa de Comunicare s-au transformat în unele de tristețe, după ce Daniel Pavel a făcut anunțul: Ramona este cea pentru care competiția s-a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Robert Niță, probleme de sănătate după participarea la „Survivor România”: „Deja am suferit o intervenție chirurgicală”

Ce salariu are un cameraman de la „Survivor România”

Survivor România 2022. Alex Delea, tachinat de Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu: „Simpaticule, te dorește!”

Câte kilograme a slăbit Emil Rengle la Survivor România 2022

Emil Rengle, despre experiența Survivor România 2022: „Leșinul face parte din programul tău”

„Parcă e un vis urât. Îmi pare rău, îmi doream din suflet să rămân mai mult. Simt că nu am arătat tot, pentru că dorul de casă, foamea și condițiile de aici m-au făcut să fiu emotivă pe traseu. Survivor este o lecție de viață, o poveste unică, în care trebuie să trăiești fiecare clipă, secundă cu secundă”, a declarat Ramona Crăciunescu.

„O nouă filă de emoție se așază în saga Survivor România. Asta a fost săptămâna, ăsta a fost consiliul de eliminare. Aventura continuă”, a declarat prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel.

Așa că, nu ratați duminică, de la ora 20:00, luni și marți, de la 20:30, noi ediții care vor aduce suspans și răsturnări de situație. Până atunci, puteți revedea momentele favorite pe VOYO.

Foto: Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!