Raluca Bădulescu iubește din nou, la două luni de la despărțirea de Florin Stamin: „Există cineva în viața mea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 30 august 2022, 18:18

Raluca Bădulescu iubește din nou, la două luni de la despărțirea de fostul soț, Florin Stamin. Jurata de la “Bravo, ai stil!” a decis să divorțeze de Florin la sfârșitul lunii mai, după un mariaj de 13 ani.

După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna. Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite. Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare – a transmis Bădulescu, la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.

Recent, Raluca a dezvăluit că există cineva în viața ei. Cu toate acestea, vedeta de la Kanal D spune că va rămâne întotdeauna în relații bune cu Florin Stamin, deoarece ei sunt suflete pereche. Raluca a precizat că și Florin are o nouă parteneră de viață. Jurata de la “Bravo, ai stil!” nu a dorit să ofere prea multe detalii despre noua relație.

Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. Dar noi suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. Ne leagă o viață. Sunt 15 ani de când ne știm. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor. – a dezvăluit Raluca Bădulescu la Kanal D.

Citeşte şi: Claudia Pătrășcanu, acuzații dure la adresa fostei soacre: „Îmi traumatizează copiii și mă agresează verbal!”

Citeşte şi: O femeie din Iași acuză medicii de la maternitate de comportament neadecvat: Mi-au spus „Data viitoare du-te să naști acasă, cu bărbatul tău. El te-a început, el să te termine!”

Citeşte şi: EXCLUSIV. Cosmina Păsărin: „Lecțiile au fost dure și greu de acceptat!”. Destăinuirile tulburătoare ale vedetei

Citeşte şi: Theo Rose și Bogdan de la Ploiești, suspectați că au avut o relație. Ce s-a întâmplat între ei

Raluca Bădulescu a mai menționat până acum că Florin Stamin este una dintre persoanele care au avut cel mai mare impact în viața ei.

Raluca Bădulescu iubește din nou, la două luni de la despărțirea de Florin Stamin: "Există cineva în viața mea!"

Eu, repet, sunt prietenă cu Florin, îmi este aproape. Știu că îmi va fi aproape toată viața, iar eu îl iubesc ca pe ochii din cap, dar e o situație complicată (…) Eu sunt ceea ce sunt azi datorită lui Florin. Când ne-am cunoscut, eram într-o perioada agitată, m-a adunat.

Eu sunt Balanță, dar nu sunt echilibrată, sunt la extreme. Ori dansam, ori plângem, nu am cale de mijloc. Nu îmi iese. A știut să aibă grija de mine. Eu sunt datorită lui. Simțeam să spun lucrurile astea… Este familia mea. Nu știu cum o să fie de acum înainte, e dragostea vieții mele – a mărturisit Raluca Bădulescu, la scurt timp după ce a luat decizia de a divorța.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!