Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere, în București, la doar 19 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 16:53

Radu Ștefan Bănică (19 ani), fiul cel mare al lui Ștefan Bănică Jr. (53 de ani), și-a deschis primul business la începutul anului 2022. În prezent, tânărul este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (UNATC).

Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere, în București

„Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco ❤️”, a scris actorul în mediul online. Radu a publicat două fotografii și două filmări. Într-una dintre imagini, tânărul apare alături de Violeta (14 ani), sora lui mai mică.

Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere, în București, la doar 19 ani

Violeta este fiica lui Ștefan Bănică Jr. din fostul mariaj cu Andreea Marin (47 de ani). Postarea lui Radu are, până acum, peste 6.500 de aprecieri și 56 de comentarii. Printre comentarii s-a numărat și unul de la Andreea Marin, o „❤️”.

„Felicitări! ❤️❤️❤️”, a comentat și Sorana Darclee, fostă membră a trupei A.S.I.A. „Felicitări! Mă bucur să te văd împreună cu sora ta!!; Felicitări! ❤️ Sunt extrem de mândră de tine!; Cât mai mulți oameni să se lase inspirați în ea! ☕️🍹; Succes în continuare!; Baftă multă la clienți! 👍; Felicitări și cele mai bune urări pentru noul business! 👌”, au mai fost alte câteva reacții.

Radu a participat în sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva”, din finala căruia a ieșit pe locul 5. „Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, mărturisea Radu în februarie 2021, potrivit A1.ro

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cine este mama lui Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Junior

Ce părere are Lavinia Pîrva despre copiii lui Ștefan Bănică Junior, Violeta și Radu

Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la Asia Express. „Mi se pare o experiență…”

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a mai spus tânărul atunci.

Radu este fiul lui Ștefan Bănică Jr. și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia s-au despărțit în anul 2005. Deși a format un cuplu cu unul dintre cei mai celebri bărbați din România, Camelia nu și-a dorit niciodată să devină persoană publică.

Ștefan Bănică Jr. mai are un fiu, Alexandru, în vârstă de doi ani, din actualul mariaj cu artista Lavinia Pîrva (36 de ani). Ștefan și Lavinia s-au căsătorit în anul 2017, în Bulgaria. Perechea a avut alături doar câțiva membri ai familiei și cei mai apropiați prieteni.

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea”, spunea Radu în 2019.

„Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!