De ce se teme Sorana Darclee ex-A.S.I.A. să devină mamă

De Unica.ro, pe

Sorana Darclee (38 de ani) ex-A.S.I.A. a dezvăluit recent de ce se teme să devină mamă. În anul 2014, solista a divorțat de fostul soț, Paul Moga, ofițer SRI, după ce bărbatul a înșelat-o cu o escortă numită Betty. „Nu vreau să vorbesc despre asta, fiecare face ce simte”, declara artista la vremea aceea.

De ce se teme Sorana Darclee ex-A.S.I.A. să devină mamă

Din anul 2018, Sorana formează un cuplu cu actualul ei iubit, Cosmin Dragoteanu. „Da, mă gândesc la măritiș, de ce nu? Dar nu acum. Suntem de aproape 4 ani împreună. Suntem extraordinar de bine, îi mulțumesc lui Dumnezeu. Nici măcar în cele mai frumoase vise nu am putut să mă gândesc la un om așa cum este el. E perfect”, a spus Sorana Darclee de curând, în emisiunea „La Măruță”.

De ce se teme Sorana Darclee ex-A.S.I.A. să devină mamă

Întâlnirea lui Cosmin cu Sorana a fost prevestită de un duhovnic. În timpul mesei de Crăciun, după ce mama solistei s-a plâns că aceasta din urmă nu-i face nepoți, duhovnicul a liniștit-o spunându-i că „va da cap în cap” cu cineva curând. O lună mai târziu, Sorana și Cosmin s-au cunoscut.

„Eram într-un restaurant care după o anumită oră se transformă în club, era întuneric și mergeam pe un culoar destul de strâmt, aveam niște tocuri foarte înalte și am dat cap în cap cu el. Am început să vorbim și am avut senzația că-l cunosc dintotdeauna”, a mai povestit Sorana.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Sorana Darclee, primele declarații despre copil: „Aș avea o preferință, și anume să fie fată”

Cu ce se ocupă acum Sorana Darclee ex-A.S.I.A.

Sorana ex-A.S.I.A, atacată de un bărbat în scara blocului pe când avea 12 ani

Sorana Darclee: „Știu că o să fiu un părinte extraordinar”

„Mă mai întreabă maică-mea: «Măi mamă, dar nu faci copii?». Mamă, fac copil să îl aduc unde? Unde? Asta este singura mea imensă frică! Știu că o să fiu un părinte extraordinar, Cosmin o să fie un tată fenomenal, o să fim cei mai iubitori părinți. Dar să aduc un copil, unde? Îl protejez 5-6 ani, cât îmi stă doar mie în casă, după care pleacă la școală, liceu, facultate și ce se întâmplă cu el, și ce-i cu lumea asta, și ce o să se întâmple mâine? Habar n-am!”, a declarat Sorana recent, pentru Cancan.

„Și atunci nu pot să îmi permit să aduc pe lume pe cineva atât de firav într-o lume atât de diabolică. Asta e gândirea mea și asta mă sperie pe mine. Pentru că mie mi se poate întâmpla oricând, orice, dar n-aș putea permite niciodată să se întâmple ceva copilului meu. Și atunci doar la asta mă gândesc, dacă eu nu sunt, ce o să se întâmple cu el? Ce o să îi facă societatea? Ce pretenții o să aibă societatea de la el în timp ce nu o să îl ajute cu nimic, ba din contră, o să îi pună piedici!”, a completat.

„Așa cum pictura a apărut în viața mea și mi-a luminat tot, tot, tot, toți anii de existență, așa a fost și momentul în care a apărut Cosmin. Este acea relație extrem de frumoasă, puternică. Noi nu ne contrazicem niciodată, pentru că nu avem de ce. Noi comunicăm, încercăm să găsim soluții”, mai mărturisea Sorana în iunie 2020.

„M-am retras din showbiz. Am devenit așa, foarte dubioasă pentru unii. Îmi place să pictez și fac asta încontinuu și nu îmi place să mai fac nimic altceva în afara de pictură”, a mai povestit artista. „Eu nu mă consider talentată. Consider că tot ce se vede este foarte multă muncă, ambiție și exercițiu”, a mai declarat solista la „Măruță”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!