Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

De Unica.ro, pe

Radu Ștefan Bănică (20 de ani) este fiul lui Ștefan Bănică Junior (54 de ani) și al Cameliei Constantinescu. Ștefan și Camelia au format un cuplu din 2000 până în 2005.

După despărțirea de Camelia, în 2006, Ștefan s-a recăsătorit cu Andreea Marin (47 de ani), alături de care are o fiică, Ana Violeta (14 ani). Fosta pereche s-a separat în 2011. În 2013, Ștefan și Lavinia Pîrva (37 de ani) și-au confirmat relația. Soliștii s-au căsătorit civil în anul 2017, în Bulgaria, și împreună au un fiu, Alexandru Bănică, în vârstă de doi ani și jumătate.

Radu Ștefan Bănică, declarații rare despre mama lui și despre relația pe care o are cu frații mai mici

Recent, Radu Ștefan Bănică a vorbit despre mama lui, dar și despre relația pe care o are cu Violeta și Alexandru.

Radu Ștefan Bănică

„Semănăm în ceea ce privește spiritul de familie. La noi e foarte dezvoltat, ne iubim foarte mult. Cu Violeta mă înțeleg excelent, suntem apropiați, vorbim des. Cu Alexandru mă înțeleg foarte bine, mai ales că eu iubesc copiii. Nu prea cumpăr cadouri, mai ales haine, el crește repede și primește tot timpul. Dar atunci când îi cumpăr ceva vreau să îi iau ceva semnificativ, o bicicletă, o tablă de scris. Dacă vrea, o să îl și învăț să meargă cu bicicleta”, a declarat tânărul pentru Fanatik.

„Am moștenit de la părinții mei ce este mai bun de la fiecare. Am moștenit talent, pasiune, educație. De la mama am luat spiritul de familie, modestia… De la tata tot ce e legat de viața artistică. Mi-a dat și sfaturi în domeniu. Mi-a spus să mă concentrez la fiecare lucru pe care îl fac, ca să iasă bine. Și să îmi văd de drum indiferent de piedici, să nu mă dau bătut niciodată”, a completat.

Radu și-a deschis primul business la începutul anului 2022. În prezent, tânărul este student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale (UNATC). „Sunt foarte fericit să vă spun că unul dintre visurile mele s-a împlinit anul acesta. Vă aștept pe toți la o cafea bună, un brunch și, de ce nu, un pahar de prosecco ❤️”, a scris actorul în mediul online, în ianuarie 2022.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Radu Ștefan Bănică își dorește să participe la „Asia Express”

Citește și: Radu Ștefan Bănică și-a deschis prima afacere, în București, la doar 19 ani

Citește și: Ce mașină conduce Radu Ștefan Bănică, fiul lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 14 ani. Cu cine seamănă Violeta

Radu a participat în sezonul 16 al show-ului „Te cunosc de undeva”, din finala căruia a ieșit pe locul 5. „Oportunitatea asta a venit la fix. Abia terminasem și eu cu Bacalaureatul și cu admiterea la UNATC și am zis că merge mână în mână cu actoria. Eu de mic am urmărit emisiunea și mi-a plăcut foarte mult”, mărturisea Radu în februarie 2021, potrivit A1.ro

„Sunt cu siguranță niște experiențe pe care nu le-am mai trăit până acum, cum ar fi mersul pe tocuri, epilatul pe picioare, machiajul în cantități industriale. E o provocare”, a mai spus tânărul atunci.

Asemenea bunicului și apoi tatălui său, Radu vrea să devină actor. „Eu de mic am știut ce vreau să fac, dar am ținut secret o perioadă de timp. (…) În clasa a IV-a, știam că vreau în domeniul artei: muzică și teatru. (…) Fac niște cursuri de teatru, la Teatrul de Comedie, la școala actriței Delia Nartea”, spunea Radu în 2019.

„Tata m-a dat inițial la acest curs, când eram în clasa a VI-a, pentru dezvoltare personală. Nu avea în minte să mă fac actor sau ceva. Având contactul direct cu teatrul, mi-a crescut și mai mult pasiunea. Și tata e o inspirație majoră, dar, chiar dacă ar fi avut o altă meserie, cred că aș alege tot actoria și muzica”, a încheiat atunci.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!