Prințul William și fratele său, Harry, mesaje emoționante despre bunicul lor, prințul Philip

De Unica.ro, pe
Reacțiile prinților William și Harry după moartea prințul Philip, au fost unele extrem de emoționate. Cei doi au vorbit despre legătura cu bunicul lor și ce a însemnat acesta pentru ei. 

Prințul William, duce de Cambridge, a dorit să-i aducă un omagiu bunicului său, prințul Philip, care s-a stins din viață în data de 9 aprilie. Acesta a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare ale familiei regale britanice.

Mesajul prințului William

„Centenarul vieţii bunicului meu a fost definit de serviciu – în slujba ţării sale şi Commonwealth-ului, soţiei lui şi reginei şi familiei noastre. Mă simt foarte norocos să am nu doar exemplul lui care m-a ghidat, ci şi prezenţa lui mult în viaţa mea de adult – ambele, în vremuri bune şi în cele mai grele zile.

Voi fi mereu recunoscător că soţia mea a avut atâţia ani să îl cunoască pe bunicul meu şi pentru bunătatea pe care el i-a arătat-o. Nu voi lua de-a gata amintirile speciale pe care copiii mei le vor avea întotdeauna cu străbunicul lor venind să îi ia cu trăsura şi că au văzut ei înşişi simţul lui contagios de aventură, precum şi simţul umorului.

Bunicul meu a fost un om extraordinar şi parte dintr-o generaţie extraordinară. Catherine şi cu mine vom continua să facem ce el şi-ar fi dorit şi o vom sprijini pe regină în anii următori. Îmi va lipsi bunicul meu, dar ştiu că el ar fi vrut ca noi să continuăm munca”, a fost mesajul prințului William, publicat împreună cu o fotografie în care prinţul Philip stătea alături de strănepotul lui, prințul George.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily)

Citește și: Prinţul Harry a ajuns în Anglia pentru funeraliile bunicului său. Va sta în carantină cinci zile

Andreea Bălan, despre relația cu artistul Keo: „Ne regăseam la un nivel foarte profund”

Prințul Andrew, dezvăluiri despre starea reginei Elisabeta a II-a după moartea prințului Philip

Amna, noi detalii după infecția cu noul coronavirus: „A opta zi de COVID-19”

Mesajul prințul Harry

Și prințul Harry, care a revenit în Anglia pentru a participa la funeraliile bunicului său, a transmis un mesaj în care a vorbit cu emoție și iubire despre prințul Philip.

„A fost el însuşi cu adevărat, cu o inteligenţă foarte ascuţită şi putea capta atenţia oricărei încăperi datorită farmecului său, dar şi pentru că nu ştiai vreodată ce ar fi putut urma să spună. Va fi ţinut minte ca cel mai longeviv consort al unui monarh în exerciţiu, un militar decorat, un prinţ şi un duce.

Pentru mine, ca pentru mulţi dintre voi care aţi pierdut pe cineva drag în anul care a trecut, el a fost bunicul meu: maestru al grătarului, legendă a glumelor şi jucăuş până la final”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!