Prințul Harry a refuzat oferta de pace a fratelui său, Prințul William

De Unica.ro, pe

Prințul Harry a refuzat oferta de pace făcută de fratele lui, Prințul William. Se pare că ducele de Sussex i-a scris fratelui său mai mare să anuleze întâlnirea pe care trebuiau să o aibă.

Prințul de Wales l-a invitat pe Harry la un summit secret pentru a-și rezolva problemele, scrie Valentine Low, în cartea „Courtiers: The Hidden Power Behind The Crown”.

Prințul Harry a refuzat invitația lui William

Deși inițial ducele de Sussex a fost deschis ofertei făcută de William, acesta s-a răzgândit subit, de teamă că întâlnirea lor ar putea fi dezvăluită de angajații regali.

Prințul Harry a refuzat oferta de pace a fratelui său, Prințul WilliamIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

În anul 2019, Meghan și Harry au dat un interviu în care spuneau că „se luptă” cu presiunile vieții de membri activi ai Casei Regale. Tot atunci, el a afirmat că relația cu fratele său mai mare are „zile bune” și „zile rele”.

Deși s-a spus că actualul Prinț de Wales a fost „furios” la momentul acelui interviu, Low susține acum că acesta a fost nerăbdător să își rezolve probleme cu Harry. Așadar, a pus la cale o întâlnire secretă, notează The Mirror.

„La o zi după difuzarea documentarului, William i-a scris fratelui său pe Whats App și l-a întrebat dacă poată merge să îl vadă. Acest lucru i-a pus pe Harry și Meghan în dificultate. Ce să facă?”, a scris Low în cartea sa.

„Inițial, Harry a fost de acord. Apoi a vorbit din nou cu fratele său și l-a întrebat cui îi va spune de întâlnire. William i-a explicat că trebuie să își elibereze progtamul, astfel că îi va spune secretarului său privat. În acel moment, Harry i-a spus: nu veni”, a mai spus autorul.

„Era îngrijorat că echipa lui William va dezvălui presei vizita sa și a preferat să nu își vadă fratele decât ca întâlnirea lor să ajungă în ziare”, a precizat Valentine Low.

Se pare că vestea că cei doi frați nu s-au mai întâlnit a fost „devastatoare” pentru apropiații lor.

Meghan Markle l-a amenințat pe Harry

În aceeași carte, Low face dezvăluiri uluitoare cu privire la relația lui Harry și Meghan Markle.

Potrivit acestuia, actrița l-a amenințat pe prinț că se va despărți de el dacă nu va face publică relația lor.

Ducesa de Sussex i-ar fi spus lui Harry că va pune capăt relației dacă „nu va face ceva în această privință”, înainte de a fi făcut anunțul oficial al relației lor, în noiembrie 2016.

Presiunea pusă de Meghan asupra Prințului ar fi fost un factor de stres foarte mare pentru acesta.

„O sursă a spus: „Ea spunea: dacă nu dai o declarație în care să confirmi că sunt iubita ta, ne vom despărți”. Harry intrase în panică”, susține Valentine Low în cartea sa.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au logodit în noiembrie 2017 și s-au căsătorit anul următor.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!