Prințesa Diana și prințesa Margaret „s-au urât” din cauza unui interviu

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 01 aprilie 2019, 13:59
Prințesa Diana și Prințesa Margaret „s-au urât”, dezvăluie un documentar ce scoate în prim-plan tensiunile ce au existat și există între membrii Familiei Regale Britanice.

Amândouă arătau bine, erau adorate de public și poveștile lor de dragoste le-au adus milioane de fani. Prințesa Diana și Prințesa Margaret aveau foarte multe lucruri în comun, însă între cele două existau mai multe dispute. Dar totul a explodat în urma unui interviu.

Relația dintre cele două prințese a fost explorată în documentarul „The Royal Family at War”.

Fostul majordom al Prințesei Diana, Paul Burrell, a declarat: „Prințesa Margret nu era un fan (n.r. al Dianei). Era un star de filme și Diana zilelor ei, iar apoi a apărut Diana care i-a uzurpat locul”.

Dar se pare că lucrurile au luat o altă turnură în urma unui interviu acordat de Prințesa Diana în 1995, când a vorbit despre dedesubturile căsătoriei ei cu Prințul Charles.

Potrivit experților regali, Margaret a văzut acest interviu ca pe „trădarea supremă” și nu a mai vorbit niciodată cu Lady Di.

Întorcea fiecare revistă care o avea pe Diana pe copertă. Era un război rece”, a afirmat Dicker Arbiter, fostul secretar de presă al Reginei.

Situația era cu atât mai inconfortabilă întrucât ambele prințese locuiau la Palatul Kensington.

Margaret a făcut tot posibilul să o evite pe Diana, dar conform experților regali, asta nu însemna că nu era la curent cu toate mișcările acesteia.

Prințesa Diana și prințesa Margaret „s-au urât” din cauza unui interviu

Prințesa Margaret

 

În încercarea de a fi discretă cu viața ei amoroasă, se pare că Diana aducea bărbați în apartamentul său de la Kensington în portbagajul mașinii.

Puteai vedea perdelele mișcându-se și știai că Margaret privea. Diana știa ce se întâmplă și îi făcea cu mâna”, a dezvăluit Paul Burrell.

Un alt expert regal crede că Margaret nu o plăcea pe Diana deoarece a furat luminile reflectoarelor de la Regină.

Margaret putea ține râcă și voia ca oamenii să se comporte așa cum considera ea că trebuie să o facă o față regală. Nu s-a identificat deloc cu Diana. Credea că totul trebuie să fie despre regină. Și-a susținut sora până la sfârșitul vieții”, a explicat jurnalista Victoria Arbiter, citată de The Mirror.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!