Primul videoclip Giulia & DJ Project – „NU”

De Cristina Popa pe

La aproape o lună de când Giulia Anghlelescu a devenit oficial vocea trupei DJ Project, apare şi primul videoclip în noua formulă, pentru piesa compusă de Gabriel Huiban -„Nu”.
Filmările au durat o noapte întreagă, pană la 7 dimineaţa, şi au avut loc în complexul Baneasa Shopping City în urmă cu câteva sâptămâni. Regizorul? Dragos Buliga.

În cee ce priveşte look-ul  obţinut pentru videoclip, cât se poate de actual pe scena internaţională dacă ne gandim la Beyonce şi Lady Gaga, Giulia a colaborat şi de acestă dată cu echipa sa preferată: Laura Lazăr a ales ţinutele, Dana Argeşan s-a ocupat de make-up, iar Camelia Negrea a avut grijă de păr.

Contactată telefonic de către unica.ro, Giulia a declarat că, în ciuda faptului că noul proiect îi râpeşte foarte mult din timpul pe care l-ar fi putut dedica carierei solo, nu regretă nicio clipă colaborarea cu DJ Project,  în momentul de faţă fiind 100% dedicată trupei.

Mai mult, întrebată dacă există vreo legatură între schimbările din viaţa ei personală din ultima perioadă, despărţirea de Şerban Huidu, şi versurile single-ul „Nu”, Giulia a răspuns scurt: „Nu neaparat!”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro