POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?

De Diana Zagrean pe

Ozana a slăbit 45 de kilograme cu ajutorul unui regim personalizat recomandat de un medic nutriţionist, după ce a încercat să slăbească singură de mai multe ori cu tot felul de diete.
Acum are o alimentaţie sănătoasă care exclude sucurile, dulciurile şi alimentele cu multe E-uri. Nu mănâncă seara şi bea multă apă.
În plus, Ozana Barabancea face mult sport şi are chiar un antrenor personal care o îndrumă pentru cele mai eficiente exerciţii de fitness.
Participarea la concurs a însemnat multă muncă şi exerciţii fizice intense pentru a reuşi o săritură bună de pe trambulină.
POZE: Ozana Barabancea, sexy în costum de baie. Cum a slăbit 45 de kilograme?
Citeşte şi Poze: Cum slăbeşte Ozana Barabancea
Participarea la acest concurs este o dovadă de mult curaj şi încredere în sine, având în vedere că ultima dată când a postat astfel de poze Ozana a fost criticată atât în presa scrisă, cât şi la radio.
Atunci, ea le-a răspuns jurnaliştilor de scandal spunând: „Indiferent ce zic alţii, eu ştiu că sunt şmecheră… şi „volumul” meu e direct proporţional cu inteligenţa mea, cu talentul meu, cu măestria mea, şi cu multe alte calităţi pe care mi le port cu mândrie şi asumată. Eu sunt cea mai cea!”
Nu-i aşa că este foarte sexy în costumd e baie şi executând exerciţii grele, demne de sportivi de performanţă?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2