Foto: Cabral şi Andreea Ibacka, vacanţă în SUA

De PR, pe

Cabral şi Andreea Ibacka au petrecut trei săptămâni de vis în SUA, vacanţă pe care şi-au dorit-o de mult timp. Iată cele mai frumoase poze!
„De vreo 2-3 ani plănuim vacanţa în SUA. Şi dacă anii trecuţi nu ne-a ieşit, acum am cumpărat din timp biletele de avion, să nu mai fie loc de răzgândit. Am petrecut 3 săptămâni acolo şi ne-am plimbat pe coasta de Vest. Am vizitat Los Angeles, Las Vegas, San Francisco şi New York. Nici nu ştim unde ne-a plăcut cel mai mult. Fiecare experienţă ne-a surprins”, povesteşte Andreea.
Cabral si Andreea Ibacka

Cei doi au trecut pe rând prin toate anotimpurile, de la temperaturi de 0 la 28 de grade Celsius : „A împachetat nevastă-mea de la costume de baie la căciuli, fulare şi mănuşi groase. Plăcerea ei. Am fost la Grand Canion. De pe marginea prăpastiei totul se vede şi mai spectaculos decât în filme. Privind totul revedeam parcă nişte secvenţe în care avioane conduse de piloţi tare pricepuţi îşi fac loc printre stâncile ameninţătoare. În New York, Times Square îţi taie respiraţia. Piaţa e plină de oameni şi la 3 dimineaţa. Toţi urmăresc fascinaţi reclamele, anunţurile, jocurile sau meciurile de fotbal american care se difuzează pe ecrane enorme amplasate pe faţadele clădirilor”, completează Cabral.
Cabral si Andreea Ibacka

Cei doi s-au întors din vacanţă exact la timp pentru a fi rpezenţi la aniversarea celor 14 ani împliniţi de postul Acasă TV.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!