Povestea juratei de la Imperiul leilor: Cum a luptat Cristina Bâtlan ca să îi salveze viața fiului ei

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Luni, 13 februarie 2023, 12:46

S-a luptat ca o leoaică pentru puiul ei și a reușit să îi salveze viața. Fondatoarea brandului de încălţăminte Musette a născut la cinci luni un băieţel de 815 grame. Nimeni nu i-a dat prea multe șanse de supraviețuire. Cristina Bâtlan a simțit însă că acel copil are un destin și nu se poate pierde așa. Nu a disperat, a luptat, și a avut ca aliat un medic, pe Ana Culcer. În cele din urmă, imposibilul a devenit posibil. Povestea juratei de la Imperiul leilor este impresionantă.

Adrian a ajuns la incubator și a reușit să îi uimească până și pe medici cu evoluția lui. Era salvat. Cristina Bâtlan și-a spus povestea în noul sezon „Șef sub acoperire”, emisiune în care a acceptat provocarea de a renunța la poziția de lider, pentru a se transforma total și a intra, sub acoperire, în propria ei companie.

Cum a luptat Cristina Bâtlan ca să îi salveze viața fiului ei

Cristina Bâtlan a vorbit despre nașterea prematură a fiului și în podcastul lui Cătălin Măruță, unde a povestit cum a început calvarul, dar și cum a reușit să-l depășească.

Cristina Bâtlan și fiul eiIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

„Roberto (nr. fostul soţ al Cristinei), în momentul în care Adi s-a născut, a spus că acest copil dacă are gena mea şi a ta, nu are cum să moară, el trăieşte. Medicii au spus că nu are nicio şansă. Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externarea din spital scria avort. Şi Roberto i-a rugat să bage copilul în incubator”, a povestit Cristina Bâtlan, în 2022, în podcastul lui Măruță.

„Copilul a fost declarat viu după trei zile, pentru că şansa lui era infimă, nu exista. Eu nu l-am văzut în primele trei zile, l-am văzut abia după trei zile. Am văzut un copil care râdea. I-am cerut surorii mele să-mi facă haine pentru Adi, i-am spus să se ducă să ia un costum şi să îl taie la jumate. Era foarte, foarte mic. Mi se părea superb. Adi nu se poate uita la pozele cu el şi nu înţelege cum îl vedeam superb”, a mai spus ea.

Marele test, o operație la ochi

Micuțul reușise să treacă peste marele hop, dar avea nevoie și de o operație la ochi.

„L-am operat la ochi la minus trei săptămâni. Adică înainte de termenul la care trebuia să se nască. Înainte de operaţie am contactat peste 90 de doctori. Din păcate, cei mai buni fie nu erau în România, fie nu aveau aparatura necesară. Până la urmă, am găsit un medic în România, care l-a operat şi a făcut o treabă extraordinară.

Acum, Adi este perfect. A recuperat tot! Este perfect din punct şi din punct de vedere locomotor şi din punct de vedere cerebral”, mai spune Cristina Bâtlan.

Adrian are acum 19 ani și asemenea celebrei lui mame vrea să pună pe picioare o afacere.

Cristina Bâtlan s-a despărțit de soțul ei acum cinci ani

Cristina a ajuns la divorț în urmă cu cinci ani. A aflat, la un moment dat, că era înșelată. „Dezvoltarea oamenilor se schimbă, fie faci niște alegeri greșite, fie societatea te schimbă.

Roberto locuiește acum cu actuala soție, eu am fost și la nunta lor. Au fost colegi de școală. Am aflat după cinci ani că mă înșală. După asta, am plecat în India, ca să înțeleg, ca să mă descopăr pe mine. Divorțul ni l-a semnat o fostă colegă de facultate, căreia nu îi venea să creadă. A durat vreo doi ani până ne-am hotărât să divorțăm.

Aveam zile în care mă gândeam de ce mi se întâmplă mie. Iar aveam ego. Am aflat răspunsul: se pare că businessul a fost mai presus de relație. Știu că mă iubește foarte mult. În momentul în care m-am dus la nunta lor, toți prietenii au fost uimiți. Dar eu am fost la nunta celui mai bun prieten al meu. El are o soție minunată, frumoasă, iar eu respect asta”, a mai spus Cristina Bâtlan la Măruță.

VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ fiul Cristinei Bâtlan, în prezent!

Foto: Facebook, Pro TV

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!