Pepe și Yasmine Ody, vacanță la munte alături de fiicele solistului

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 17 mai 2022, 12:52

Pepe (42 de ani) și make-up artista Yasmine Ody (27 de ani) formează un cuplu din iunie 2021. Perechea se cunoaște de mai mulți ani, încă din perioada în care artistul era căsătorit cu fosta soție, Raluca Pastramă (30 de ani). Și Raluca și-a refăcut viața după despărțire, cu un tânăr numit Ibrahim.

Pepe și Yasmine Ody, vacanță la munte alături de fiicele solistului

Pepe și Raluca au împreună două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Alături de acestea, dar și de iubita lui, Pepe a mers în vacanță la munte. De acolo, artistul a publicat mai multe imagini de pe pârtia de schi. La rândul ei, Yasmine a publicat pe Instagram un selfie cu solistul. În dreptul fotografiei, Yasmine a pus un singur emoticon, o inimioară.

Artistul, fiicele și iubita lui au fost însoțiți pe pârtie și de sora acestuia. Loredana Pascu este absolventă a Universității „Titu Maiorescu” și mama a doi copii, informează WOWbiz. La Insta Story, Pepe a publicat și un videoclip în care Loredana le îmbrățișează pe fiicele lui.

Pepe și Yasmine Ody, vacanță la munte alături de fiicele solistului

În vara anului trecut, cântărețul a dezvăluit că își dorește să se recăsătorească. „Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă. Poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, mărturisea Pepe în emisiunea „Xtra Night Show”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Pepe crede că Oana Zăvoranu este „cea mai mare greșeală” din viața lui

Cât costă un machiaj realizat de iubita lui Pepe, Yasmine Ody

Reacția Oanei Zăvoranu după ce Pepe a numit-o „cea mai mare greșeală” din viața lui

Pepe și Raluca Pastramă au divorțat în februarie 2021, după un mariaj de aproape 9 ani. „Eram prea copilă când am început această căsătorie. Apoi, repede, am devenit un copil care, la rândul lui, avea alt copil”, a spus Raluca în iunie 2021, pentru Playtech.

„Nu am știut să manageriez, să controlez anumite situații și lucruri, pe care nu mai doresc să le amintesc. Iar toate chestiunile astea s-au întors împotriva mea. Nu e un reproș pentru nimeni ce spun acum, ci doar o constatare. Am ales atunci să trec în planul al doilea, să-i pun pe ceilalți în prim-plan”, a continuat.

„Azi nu aș mai face aceeași alegere. Nu e bine să te neglijezi, să accepți să intri pe un plan secundar, fiindcă așa m-am pierdut pe mine însămi. În viață trebuie să înveți să ai grijă și de tine. Nu faci asta, comiți o greșeală care te poate costa foarte scump!”, a încheiat.

Între anii 2006 și 2011, Pepe a mai fost căsătorit cu Oana Zăvoranu (48 de ani). În prezent, actrița este recăsătorită cu Alex Ashraf (34 de ani).

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!