Pepe, declarații surprinzătoare: „Îmi doresc să mă căsătoresc din nou”

De Unica.ro, pe
Chiar dacă a trecut prin două divorțuri, Pepe nu exclude ideea de ajunge din nou în fața altarului. Artistul este deschis și la posibilitatea de a deveni iar tată, dacă partenera lui de viață își va dori asta. 

Pepe a fost căsătorit din 2006 până în 2011 cu Oana Zăvoranu. Un an mai târziu s-a recăsătorit cu Raluca Pastramă (30 de ani), alături de care are două fiice, Maria (8 ani) și Rosa Alexandra (6 ani). Cea de-a doua căsnicie s-a încheiat în februarie 2021, însă artistul s-a arătat pregătit pentru o nouă relație și de ce nu, o nouă căsnicie.

„Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu!”, i-a spus Pepe lui Dan Captos în emisiunea Xtra Night Show.

Citește și: Actorul James Michael Tyler a dezvăluit că suferă de cancer

Culiță Sterp și Daniela Iliescu au ales un nume cu însemnătate biblică pentru băiețelul lor

Alex Velea, nou atac la adresa lui Cătălin Măruță

Ștefania, dur criticată pentru ținuta de la nunta Roxanei Ionescu

Pepe: „De ce să nu mă însor? Eu nu am fost ținut în lesă în nicio relație”

Artistul nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou tată.

„Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, a mai precizat Pepe.

Recent, artistul a fost surprins de mai multe ori în compania lui Yasmine Ody, însă nu a confirmat relația cu aceasta.

„Nu o să se știe despre mine cum fac, ce fac și, până la urmă, tot cu o tânără superbă o să fiu. Nu o să mă vedeți cu una, cu alta, peste două săptămâni. Am fete, am copii, am alte priorități. Dacă găsesc ceva serios…

De ce să nu mă însor? Eu nu am fost ținut în lesă în nicio relație. Am fost mai mult plecat de acasă, decât acasă. Am călătorit, am cântat în toate cluburile de afară”, a mai spus Pepe în aceeași emisiune TV.

Sursă foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!