Pavel Bartoș, despre drama trăită în adolescență. „Aveam 16 ani. Atunci m-am maturizat brusc!”

De Unica.ro, pe

Pavel Bartoș (47 de ani) este unul dintre cei mai iubiți oameni de televiziune. Mereu cu zâmbetul pe buze și jovial, vedeta de la Pro TV intră cu ușurință în sufletele oamenilor prin energia debordantă, optimismul și bună dispoziția pe care le emană cu fiecare apariție. Pavel Bartoș se poate declara acum un om împlinit cu o carieră de succes și cu familia frumoasă pe care o are. Dar viața nu a fost mereu roz pentru el și, de-a lungul timpului, s-a lovit, ca orice om, de greutăți și de momente care i-au schimbat complet cursul existenței.

Actorul a vorbit în cadrul unui interviu despre un moment de cumpănă din viața sa, care l-a marcat. Este vorba despre perioada adolescenței, pe când Pavel Bartoș avea vârsta de 16 ani. Atunci, prezentatorul de la Pro TV și-a pierdut tatăl.

(n.r. – regretul este ) Că tata nu mai era în viață să mă vadă (n.r. – când a intrat la Facultate de Actorie). El a murit când eu aveam 16 ani… Atunci am trăit o maturizare bruscă. A trebuit să devin bărbatul din familie. Și a trebuit să aleg atunci între munca fizică și facultate. Și am fost mult timp, chiar de la 16 ani, salahor.

Căram cu spatele. Am muncit așa 2 ani, pentru că trebuia să ajut familia! Am urât munca fizică și mi-am jurat că nu o voi mai face niciodată. Nu e pentru mine. Asta a fost și problema mea când mă gândeam să dau la facultate… Mă gândeam că o să lipsesc familia de un salariu – a povestit Pavel Bartoș într-un interviu pentru site-ul cristinastănciulescu.ro.

Citeşte şi: Pavel Bartoș, dezvăluiri din culisele familiei: “Am acasă cel mai mare karaoke posibil”

Citeşte şi: Laura Cosoi: „Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul”

Citeşte şi: Cum se menține Lavinia Pîrva într-o formă fizică de zile mari: „Am un secret…”

Citeşte şi: Cum a aflat Shakira de infidelitățile lui Gerard Pique

După nenorocirea pierderii tatălui, pentru Pavel Bartoș lucrurile au început să se redreseze și chiar în ziua în care a intrat la Facultate, s-a și angajat.

Pavel Bartoș, despre drama trăită în adolescență. "Aveam 16 ani. Atunci m-am maturizat brusc!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Numai că m-am întâlnit cu cel mai bun prieten al meu, Puiu (Ioan Ardelean) care era actor la păpuși și care mi-a spus că se caută actori la teatrul de păpuși și… m-am dus la probă.

Așa că, exact în ziua în care am aflat că am intrat la facultate, am aflat și că m-am angajat. De aia zic că Doamne-Doamne a avut grijă de mine mereu… Care a fost din cele două cea mai mare bucurie? Că m-am angajat. Așa puteam să trimit o jumătate de salariu acasă și eu eram liniștit și puteam să-mi văd de meseria mea – a adăugat actorul.

Pavel Bartoș este actor al Teatrului Odeon din București și prezentator de televiziune. Bartoș este căsătorit cu soția sa, Anca, din 2003 și împreună au trei fete: Eva, 14 ani, Rita, 10 ani, și Sofia, 4 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!