Laura Cosoi: „Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 iunie 2022, 12:03

Laura Cosoi (40 de ani) a fost invitată de Mihai Morar, în podcast-ul lui, “Fain și Simplu”, la o discuție deschisă despre cum este viața ei acum. Actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean (45 de ani), sunt împreună de mai bine de 10 ani, au împreună două fete – Rita (4 ani) și Vera (1 an) – și așteaptă să aducă pe lume vara aceasta un alt copil, tot o fetiță.

Laura i-a mărturisit lui Morar un detaliu mai puțin cunoscut despre fostele sale relații, mai exact că până să-și cunoască soțul, ea avea o atitudine “bossy”, dominantă față de partener. Laura spune că în fostele relații, ea “se simțea bărbatul”.

Una dintre poveștile vechi de dragoste care au atras atenția presei mondene între anii 2007 – 2012 a fost cea a Laurei cu Smiley. Cei doi au fost împreună timp de cinci ani.

Laura Cosoi: "Am devenit femeie abia când mi-am cunoscut soțul"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Eu mă simțeam bărbatul din relații, câteodată. Eu nu mă simțeam așa (n.r. – feminină, așa cum se simte acum) până nu l-am întâlnit pe soțul meu. Ne-am certat foarte mult în primul an, că eram bossy. Aveam o energie masculină. Și el nu înțelegea ce e cu mine. El era: what? El fiind obișnuit el să fie bărbatul. Mi-a zis după un an: să știi că în relația asta nu vor fi doi bărbați. Mi-am dat seama că am devenit femeie abia când am fost lângă el. De asta sunt și foarte maternă. M-a făcut să mă văd așa. Maică-mea se uită la mine și îmi zice că nu și-a imaginat că voi fi vreodată așa – a dezvăluit Laura Cosoi în podcastul lui Mihai Morar.

Legat de fosta relație cu Smiley, Laura a spus în urmă cu câteva luni că despărțirea dintre ea și cântăreț nu a fost din cauza infidelității vreunuia dintre ei:

Noi am fost atunci foarte iubiți ca pereche, oamenii plângeau când ne-am despărțit. N-am avut probleme că presa ne-a surprins într-o ipostază greșită sau că a scris ceva urât despre noi, că nu avea ce. Nu aveam secrete sau un trecut încărcat. Nu ne-am înșelat.

Citeşte şi: Bradley Cooper și Matt Bomer, sărut pasional în filmul „Maestro”

Citeşte şi: Tânăra cu care Pique ar fi înșelat-o pe Shakira, dispărută din mediul online

Citeşte şi: Mick Jagger, vocalistul de la Rolling Stones, are COVID-19. Ce mesaj a transmis artistul

Citeşte şi: Tom Cruise s-a despărțit de iubita sa

Laura și soțul său, Cosmin, s-au cunoscut și împrietenit în 2003, însă au devenit un cuplu abia în 2012, după ce mulți ani la rând au fost buni amici.

La începutul relației noastre, când presa nu știa și stătea pe la ușa mea încercând să afle care este bărbatul misterios, el, ca să intre în casă, găsea tot felul de tertipuri. Se deghiza în tot felul de personaje. Omul care livra pizza, spre exemplu, căra cutiile acelea și aducea flori și prăjituri. Altă dată, căra alte cutii, cu tot felul de chestii, ca să nu atragă atenția. Mi se părea absolut savuros cum trecea pe la nasul paparazzilor și ei nu-și puteau imagina că el ar fi – declara actrița, în urmă cu câteva săptămâni.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!