Paula Chirilă, experiență impresionantă la mănăstire: „N-am să uit niciodată îmbrățișarea aceea”

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 25 mai 2021, 10:46
Paula Chirilă a vizitat Mănăstirea Voroneț, iar îndrăgita actrița a avut parte de niște trăiri emoționante și incredibile pe care le-a povestit pe contul său de socializare.

Paula Chirilă se află în Gura Humorului, în pelerinaj la Mănăstirea Voroneț, ocazie cu care actrița a avut parte de un moment impresionant pe care l-a interpretat ca fiind semn divin. Una dintre măicuțele de la mănăstire a făcut un gest care a emoționat-o puternic pe Paula Chirilă: „Când Dumnezeu îți trimite semne trebuie să ai sufletul deschis și să le primești… Am intrat în mănăstire ca să-i mulțumesc Lui pentru tot. La ieșire, măicuța Timoteea a venit după mine și m-a îmbrățisat îndelung și puternic, parcă să mă apere de toate relele lumii. ‘Ești minunată!’, mi-a zis. N-am să uit niciodată îmbrățișarea aceea”, – a scris Paula Chirilă pe pagina sa de Facebook.

Paula Chirilă, experiență impresionantă la mănăstire: "N-am să uit niciodată îmbrățișarea aceea"

Paula Chirilă a divorțat anul acesta de Marius Aciu, însă cei doi au rămas în relații bune de dragul Carlei, fetița pe care o au împreună, în vârstă de 7 ani. Carla Chirilă a însoțit-o pe mama sa în pelerinajul la Mănăstirea Voroneț.

Ce trebuie sa stii despre albastrul de Voronet!

Citește și – Bianca Drăgușanu pleacă de la Kanal D. Cine o va înlocui în emisiunea „Te vreau lângă mine”

Citește și – Cum arată astăzi fetele din trupa t.A.T.u. Făceau furori în urmă cu aproape 20 de ani

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!